Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akik karrierügyileg befuccsolt...

Akik karrierügyileg befuccsoltak, hogy dolgoztatátok fel a dolgot?

Figyelt kérdés
én játszom a számítógépem és kb. nincs célom semmi az életben, full nihilista lettem.
2019. szept. 26. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Kell találni valami új dolgot, amiért lelkesedhetsz.
2019. szept. 26. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem ma rúgtak ki. Különösebben nem érdekel, megyek keresek új állást.
2019. szept. 26. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 2 órát szomorkodtam és új dolgot kezdtem el.
2019. szept. 26. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne bárkinek elszámolnom a saját életemmel? Én is játszom a számítógépen, bár nekem vannak céljaim, dolgozom, most is járok egyetemi továbbképzésre, és bár nem vagyok egy Jockey Ewing, nekem nagyon is megfelel a fizetésem is, a munkarendem is. Hát persze, én is szeretném, ha több millás havi bevételem lenne, de nem verseny az élet b+. Ezt nem érti meg a sok vállalkozás-bzi, hogy nekem nincs is szükségem rá, hogy ismeretlen emberek előtt kompenzáljak azzal, hogy nekem itt halomban áll a pénz, most vettem új házat, merdzsót, megyek nyaralni a Bahamákra...

És akkor mi van? A végén úgyse számít semmit, az a lényeg, hogy közben én megelégedéssel tudom végezni a munkámat, vagy minden nap gyomorgörccsel kelek fel. Én elégedett vagyok, bár persze lehetne jobb, de nem mindenáron.

Bár mondjuk én legalább nem vagyok Balázska, mint te, aki mindig új és új kérdéseket ír ki ide, ahelyett, hogy a saját életét próbálná előre vinni. Ez már önmagában egy nagy dolog :)

2019. szept. 26. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Nénikéd térgye kalácsát vagy te nihilista Balázs, ha tényleg az lennél, akkor nem itt nyomnád 0-24-be a hisztikét.
2019. szept. 26. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehetne, hogy tényleg inkább PC játékokkal játssz, ne itt írogass naponta több kérdést a létező legrosszabb értelemben vett panaszkodós átlag magyar kisember archetípusát megjelenítve?
2019. szept. 26. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!