Mennyi pénzetek van?
Figyelt kérdés
Tudom totálisan nem egy illem kérdés...:S De én 3 év alatt csak 2milliót tudtam megspórolni. Nektek mennyi van?
Vagy csak én vagyok ennyire szarul lssan kereső?
2010. júl. 15. 13:31
1/13 anonim válasza:
Ügyes vagy!
Mire spórolsz? Segítsek elkölteni? Abban nagy mester vagyok! XD
2/13 anonim válasza:
Én 10 év alatt egy fillért nem tudtam félrerakni.A mi fizetésünk csak arra elég,hogy megéljünk,és kifizessük a számlákat.Ne elégedetlenkedj..örülj,hogy ennyit tudsz keresni,és félretenni.Ma Magyaroszságon örüljön az ember,ha munkája van.A spórolás csak álom marad!
3/13 anonim válasza:
Tesóm 25 éves, neki olyan 2 milliója van bankban. Én 23 vagyok, nekem 3 millióm van. Még mindketten a szüleinknél lakunk, nekik olyan 300e Ft megtakarításuk van. (Mi lakásra gyűjtünk.)
4/13 anonim válasza:
Én 21 vagyok, három hónapja tudok megtakarítani, eddig van 30 ezer forintom. De remélem, idővel lesz ez még a sokszorosa is :)
5/13 A kérdező kommentje:
Első: Gyere át, és segíthetsz.:D
Második: Elég gáz, ha ennyi idő alatt tényleg nem tettél félre egy fillért se. Mellesleg lehet spórolni, csak tudni kell, tudod?
Harmadik: Gratulálok.:D
Negyedik: Hajrá, csak így tovább.:D
2010. júl. 15. 19:26
6/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Áruld el,hogy falun minimálbérből,hogyan lehet spróolni,és félretenni?Itt nem fizetik meg az embereket.Igaz van egy hitelmentes lakásunk,autónk..de ennyi.Örülünk,hogy élünk!Nem kell lenézni azokat az embereket,akiknek nem százezres fizetésük van.
7/13 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 16. 08:14
9/13 anonim válasza:
mínusz 15 milla, plusz egy két havi csekk elmaradás! És szerintem ebben a táborban vannak a legtöbben sajnos!
10/13 A kérdező kommentje:
:-(
2010. aug. 24. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!