Mennyi a percdíj vidéki vonalas telefonról felhívni Vodafonos mobilszámot úgy, hogy nincs semmilyen kedvezmény?
Attól függ, hogy milyen a díjcsomagod.
Nekem pl. 5 forint. Nem extra kedvezmény, szimplán ennyibe kerül.
Azt sem tudjuk melyik szolgáltatónál vagy, melyik díjcsomagban, így nehéz lesz megmondani.
Jézus, miattad nem lépnek kapcsolatba velünk az idegenek.
Attól, hogy vonalas a készülék, még van 1) szolgáltatód és 2) díjcsomagod.
Amit írtam 5 ft-os saját példa az is egy adott szolgáltató adott díjcsomajával érvényes. Hiába nem 20-30-70-es, hanem vonalas.
Kérdező, ne kiabálj és főleg ne akkor, amikor nincs is igazad: a vezetékes telefonhoz is van szolgáltató: Telekom, Invitel, Digi, stb.
A különböző szolgáltatóknak különböző díjcsomagjai vannak, attól is függ, hogy mennyi: hogy lásd: nekem pl. a Digi vezetékes percenként 2 ft - igaz BP.
Az internet etikettjében a nagybetű KIABÁLÁST jelent, ezért írta a máwsik válaszoló azt, amit. Ezt még tetézted a sok !!!!!!!!!!!!!!!!!!-el is, ami szintén kiabálás.
Ne csináld ezeket inkább, kérlek.
Telekom, egy lépéssel előrébb jutottunk.
Most már csak a díjcsomagodat kellene helyesen leolvasni a számláról.
Mert "normál" díjcsomag nem létezik.
A számlán a táblázatos részben ahogy elkezdődik, mutatja a hívószámodat körzetszámmal, na ott baloldalt vastagon szedve lesz a díjcsomagod neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!