Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megkaptáptátok a Nagycsaládi...

Megkaptáptátok a Nagycsaládi Autóvásárlási Támogatásra a válasz levelet?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem akik már jelentkeztek rá. Én már július 1-én az első napon, már beadtam, de nem kaptam még válasz levelet.

2019. júl. 24. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem! Július 1-jen adtam be Keszthelyen. Te?
2019. júl. 28. 18:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Én Budapesten, online
2019. júl. 29. 07:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Én Keszthelyen személyesen adtam be, mert elsején reggel arról tájékoztattak, hogy az online beadás meg nem lehetséges... holott az egyszerűbb lett volna, mint a személyes. Viszont ma érdeklődtem telefonon és azt a választ kaptam, hogy a kérvényem beérkezett, mégpedig július 25-i erkeztetessel!!!!!! Ettől a datumtol számíthatok a 30 napos ügyintézést! Július 1-tol 25-ig mi történt? Szabadság? Légy szíves írj nekem, ha te megkapod, nem ismerek senkit, aki hasonló cipőben járna.
2019. júl. 29. 11:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Én tegnap este kaptam meg. Végre.
2019. júl. 30. 08:04
 5/12 anonim válasza:

Sziasztok!

Beadtam a nagycsaládos autóvásárlási támogatásra a kérvényt,érdeklődtem 2 alkalommal,hogy elbirálták-e már de azt mondják folyamatban van.

Ti nem úgy olvastátok,hogy 30 nap az elbirálás?

Nem vagyok türelmetlen csak nem értem ha beadtam júl.1-én online akkor mások júl.9-én hogy kaphadta meg ha nekem még folyamatban van?

2019. júl. 30. 12:45
 6/12 anonim válasza:

Azt se értem ha ügyfél kapun adom be a kérvényt miért nem lehet ott választ kapni a mai világban?

Posta??Hát........

2019. júl. 30. 12:49
 7/12 A kérdező kommentje:
De, mindenhol ezt írják, hogy 30 nap de hát olyan nagy a munkaerőhiány mindenhol írják. Most volt nemrég létszámleépítés és nem vettek fel új embereket. Pont most amikor ennyi munkájuk van.
2019. júl. 31. 06:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem ma azt mondták a telefonban, hogy 60 napra növelték a határozat kiadásának határidejét!!!! Először 8 nap, utána 30, most 60!!! Kedves Kérdező, ti hol tartották most?
2019. aug. 6. 11:34
 9/12 anonim válasza:
megjött a határozat 40 napra.
2019. aug. 27. 10:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Jó nektek! Nekünk szeptember 2-an jár le a 60 nap. Már nem működik az ügyfélszolgálati telefonszámuk sem, így 2-an bemegyek a Fiumei útra. Nem vagyok elragadtatva!
2019. aug. 28. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!