Ingatlanközvetítés. : 1 hónapja kezdtem el gondolkodni lehet elkéne végeznem egy ingatlanközvetítői OKJ-t?
Valaki aki dolgozik a szakmába letudná pontosan írni a gyakorlati dolgokat
Megbízási szerződéstől egészen a számla kiállításáig. Nagyon megköszöném addig nem iratkoznék míg nem tudom az összes csínnyát-bínnyát a szakmának. Előre is köszönöm
Felejtsd el az OKJ-t!
Néhány éve ingatlannal üzletelek (megveszem, felújítom, eladom), mivel nem megy annyira a piac (nincs aki felújítsa), én is jelentkeztem ingatlanközvetítőnek egy irodához...
Mire az állásinterjú végére értünk, kiderült, hogy a minimum 350 ezres jutalékból csak 60 ezret kapok kézbe egy eladás után - az utolsó üzletemen 6 hónap alatt tisztán 2.8 milliót nyertem.
#2 vagyok
"van 1-2 ismerösöm akik felujításokba benne lennének és ők lennének a vevők is egyben" - Ehhez nem kell ingatlanközvetítői végzettség, elég ha beszélsz az ismerőseiddel.
Szóval kávé... melyik településen laksz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!