Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan várásrolhatok róla?

Hogyan várásrolhatok róla?

Figyelt kérdés

Http://www.ebay. Co. Uk/

megbizhato-e...

vásárolni szeretnék róla cipöt és nem tudom hogy

mennyi idő alatt ér ide

és magyar pénzzel lehet fizetni(HUF)?

aki rendelt már innen irja márle emniy idö alatt szálitották le

2010. júl. 13. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Az angol ebay megbízható..Én többször vásároltam már,volt hogy 500 fontért is vettem terméket..Soha nem volt gondom vele..

De,hogy a kérdésedre válaszoljak:

- ha forintban akarsz fizetni akkor neked át kell számolnod a font összegét forintba és annyit kell utalni...(Akinek a számlájára megy a pénz automatikusan fontba kapja meg..)

- a szállítási idő mindig oda van írva a termékeknél,hogy Anglián belül hány nap,és ha más országokba menne akkor hány nap..(a legtöbb termék nem Angliából jön)

Szóval nem árt egy kicsi angol tudás,és mindent el tudsz olvasni a termékről,a fizetésről és szállításról..

Írtam,hogy mi többször rendeltünk már..A szállítási idő minden esetben más volt. Volt olyan hogy 7-14napot kellett várnunk,és volt hogy 3-4 nap alatt megérkezett..(mi Angliában élünk,és így is volt 2 hetes várakozási idő),de le írják ,hogy mennyi a szállítási idő..

2010. júl. 13. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:

az oldal megbízható, DE nem az oldalnak, hanem az adott eladónak kell fizetni

forinttal nem lehet fizetni, nyiss paypal számlát, mert az eladók 99 százaléka szinte csak azt fogadja el + neked is olcsóbb és védettebb vagy vásárlóként

a szállítás ideje attól függ, hol él az eladó ;)

2010. júl. 13. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:

első vagyok.

A Paypal számlát azért nem említettem,mert feltételezem,hogy tudsz róla...Anélkül nem is lehet,és nem is érné meg...

2010. júl. 13. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
értem és köszi szépen majd ki próbálom emrt vannak jo cuccok...
2010. júl. 15. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!