Vásároltál már vaterán ennél az eladónál? Mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
Még új vagyok vaterán,de nagyon megtetszett az egyik ruhája és nem merek rá licitálni,mert félek,hogy átvernek. Valaki vett már nála? Vagy bízhatok ilyen emberekben?
2011. aug. 25. 13:52
1/5 anonim válasza:
4 értékelése van. Szerinted fogsz itt a gyk-n olyat találni, aki vásárolt már tőle?
2/5 anonim válasza:
Azt hogy érted, hogy bízhatsz e ilyen emberekben? Milyenekben? Ha pedig nem mersz licitálni, mert félsz,hogy átvernek, akkor sztem hagyd az egészet. Vaterán mindig bennevan, hogy átverhetnek.
3/5 anonim válasza:
az ilyen embereket úgy értettem,hogy sokkal olcsóbban adnak el dolgokat,mint amennyi az eredeti áruk...
4/5 anonim válasza:
-m
szóval szerintem arra gondolt a kérdező,hogy miért éri meg másoknak áron alul dolgokat eladni...jólgondolom?
5/5 A kérdező kommentje:
igen,arra is...meg arra még,hogy nem igazán van biztosíték arra,hogy tényleg elküldi,amit megveszek tőle
2011. aug. 25. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!