Mennyibe került (neked, vagy ismerősödnek) a fa előtetőd, vagy kocsibeállód, vagy pergolád, vagy szintén fa garázsod (anyaggal, munkadíjjal, áfával együtt)?
Pluszban írd oda, hogy:
-Melyik megyében,
-Menni volt ebből csak a munkadíj,
-Hány éve készült el.
.
.
.
Ausztriában/Németországban mennyivel adnak többet ezekért?
Ez eddig ok, de:
"Pluszban írd oda, hogy:
-Melyik megyében,
-Menni volt ebből csak a munkadíj,
-Hány éve készült el.
.
.
.
Ausztriában/Németországban mennyivel adnak többet ezekért?"
Pesten, és fogalmam sincs a munkadíjról.
Kérem, köszönöm, megy? Gyakorolhatnád.
Kérdésre pontos válaszadás megy? Vagy csak a félkövérrel szedett kiírásig jutnak el egyesek? Gyakorolhatnád...
Nem voltam veled kemény, és oda is írtam, hogy ez eddig OK. Az OK pedig egyet jelent a minden rendben/köszönömmel. Igazán nincs mit.
Te magad vagy a tökéletes bizonyíték, hogy értetlen és rosszindulatú emberek járnak fel csak a gyakorira.
De csak neked, hátha másnál már nem leszel ennyire figyelmetlen rohadt kis görény:
"Nem voltam veled kemény, és oda is írtam, hogy ez eddig OK. Az OK pedig egyet jelent a minden rendben/köszönömmel. Igazán nincs mit."
Na szia, jó háborúzást magadban! :) Mert hogy én már nem fogom az újabb frusztrációidat olvasni az fix! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!