Az elmaradt béremelésemet, amit rajtam kívül még egy ember nem kapott meg, hogyan tudnám "behajtani-kikövetelni"?
Egy multinál lehet HR-es havi bruttó 300 ezerért és 500 ezerért is. Hiába végzi el ugyanazt a munkát mind a kettő. Ha a bértárgyaláson magasabb bért alkudtál ki magadnak, mint a másik akkor Te vagy az ügyesebb. Mivel a másik béréhez neked semmi közöd így nem kell ezen rágódni.
Nézd én nem generálni akarom a vitát, de el fogod veszteni a pert. Természetesen ettől még nyugodtan pereskedhetsz, de szerintem veszteni fogsz (jogosan).
"A két év alatt volt egy egész termelést érintő béremelés,amiből szintén kimaradtunk ketten ,mert "túl magas a bérünk""
Amikor magasabb volt a béretek, akkor nem szerettél volna egyenlő bánásmódot? :D
Tényleg nem hiszem, hogy bármit is elérsz a perrel.
Valami itt nem kerek. Ha a munkáltató genya akkor senkinek sem emel. A többség úgyis marad. Miért pont két embert hagy ki?
Ha a kérdezőnek korábban magasabb bére volt akkor lehet, ez már nem indokolt és a többieket felhozták erre a szintre.
Valami itt nem stimmel, de ugye a történetet egyoldalúan ismerjük csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!