Miket kell vinni első alkalommal a munkanélküliek központjába? (papírok. )
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 12:28
1/8 anonim válasza:
Bizonyítványodat,amivel bizonyítani tudod,hogy milyen végzettséggel rendelkezel.Első alkalommal szükség lehet a személyi igazolványodra is.
2/8 anonim válasza:
Kiléptetéskor kaptál a munkáltatódtól egy csomó okmányt. Azok között kell szerepelnie olyannak is, ami a munkanélküli segélyhez kell. Ezen olyan jövedelemadatok szerepelnek, melyek nélkülözhetetlenek a munkanélküli segély folyósításához. Olyan okmányod is van, melyen közlik, hogy van-e valamilyen bírósági úton történt letiltásod pl.gyerektartás. Bizonyítványaid vinned kell, mivel "próbálnak" állást keresni neked, és csak így tudnak rögzíteni az adatbázisukba.A személyi okmányod pedig természetesen nálad vannak!
3/8 anonim válasza:
Személyi igazolvány, lakcímkártya, taj kártya, adókártya.
Legmagasabb iskolai végzettséged bizonyító okirat (bizonyítvány), szakképzést igazoló okirat.
Ha már volt munkahelyed, az ott kapott kilépő papírjaid és az OEP igazolványod.
4/8 anonim válasza:
attól függ pályakezdő vagy- e vagy esetleg elvesztetted a melóhelyed és azért mész? mert ha utóbbi, akkor nem kell semmi bizonyítványt vinni. A munkáltatótól kapott rózsszín kiskönyvet kell vinni, meg a bérpapirokat ,amiben benne van a kereseted és hogy mennyi ideig melóztál ott.
5/8 anonim válasza:
itt mindenki azt írja, hogy kell bizit vinni, de hidd el sem nekem, sem egyetlen ismerősömnek nem kellett bizonyítványt vinni. megkérdezték mi a végzettségem és beírták a gépbe, hogy az alapján értesítenek, ha akad valami és persze azt is beírják, ha olyan meló lesz amilyenben már dolgoztál, de nem a végzettséged(pl. gyárak)
6/8 anonim válasza:
Felénk meg kell bizit vinni. Én nem vittem az első alkalommal, és be kellett vinnem a következő jelentkezéskor, le is fénymásolták.
7/8 anonim válasza:
igen? pedig azt sem lehet mondani, hogy vmi jelentéktelen falucskában lakom, mivel városi vagyok :D
de ezek szerint, ez sem mindenhol egyforma
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,azért inkább elviszem a bizonyítványomat a biztonság kedvéért :)
2010. júl. 12. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!