Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan fiatal aki...

Van itt olyan fiatal aki éveken át spórolt budapesti ingatlanra külföldi munkával de elkésett, és az ingatlanboom kiterítette és ettől depressziós lett?

Figyelt kérdés

Milyen érzés volt hogy az árak lelépték a megtakarításotokat? Milyen érzés volt hogy romba dőltek az álmok?

Milyen érzés volt megélni ezt?

Én belebetegedtem és pszichiátriára készülök menni emiatt.

F/28

2019. aug. 2. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne csak mond, hanem csináld is, rossz indulat nélkül, de már nagyon itt az ideje hogy kezeltesd magad Balázs.
2019. aug. 2. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesd is magad. Mindenkinek jobb úgy. Rád fér. Addig mi, normálisak, dolgozunk, és jutunk egyről a kettőre. Könnyű? Nem az. De csináljuk a dolgokat és van eredménye. A nyafogásnak nincsen
2019. aug. 2. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérj segítséget akkor, jobb lesz utána!

Nekem túllépte a megtakarítást, de plusz 1 év után felhoztam magamat, most fogok venni. De persze emögött sok munka volt. Ha nem tudnék most venni sem dőltek volna romba az álmaim, ez csak egy lakás.... azért nem a világ vége, ha nem vettem volna. Sok álmom van, de egyik sem ilyen jellegű.

26/N

2019. aug. 2. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valamint elég erős lépés lenne a gyógyulás felé, ha nem írnál ki az oldalra több kérdésnek álcázott hisztirohamot.
2019. aug. 2. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyira nem emelkedtek az árak, hogy külföldi munkával ne lehetne venni. Még itthoni munkával is lehet venni. Nagyon olcsó a hitel, és ott a babavaro, csok lehetősége is.
2019. aug. 3. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Több mint két év telt el azóta még rosszabb a helyzet az ingatlan piacon. És a hitek sem olyan olcsóak már.
2021. nov. 3. 00:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Én szintén így jártam. Sok ismerősöm már előrébb tartott az életében, és jó időben vett harmadannyi áron lakást. Nekem akkor még nem volt szükséges, de a pénzt mindig félre tettem, hogy ha eljön az idő, ne legyen gond ebből. Aztán fél pillanat alatt úgy felmentek az árak, hogy éppen tudnék talán venni, de az összes megtakarításom kuka lenne, és őszintén szólva nem tartom érdemesnek ezeket a fővárosi (- tartózkodási helyem) ingatlanokat arra, hogy 50-60 meg mégtöbb milliót rájuk költsön az ember. Ennyi pénzből vidéken már olyan családi házat lehet építeni, hogy na. (Persze azoknak az árai is felmentek...)

Nyilván elég rossz érzés így utólag, de depressziós nem lettem ettől. Viszont már sokkal inkább tartogatom a pénzem egy vidéki házra (akár a szülői házunk felújítására), minthogy beleöntsem egy bp-i pénzkútba, hogy tudjak venni csillióért valami lyukat. Szerintem engedd el a dolgot, annyit nem ér, hogy ebbe betegedj bele. Ez a lufi is kipukkad egyszer, lesz még lehetőség nekünk is.

2021. nov. 5. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!