Ha külföldi oldalról rendeltem és ups hozza s csomagot akkor az hogy lesz pontosan?
Leadják a postán vagy becsöngetnek? Ha futár jön akkor külföldi vagy magyar futár? És borravalót kell e adni ha a csomagot előre kifizettem kártyával?
Bocsánat a sok hülye kérdésért csak nem rendeltem még így és nem tudom..
A UPS-nek vannak magyar telephelyei és futárjai.
Magyar futár viszi ki a csomagot.
Adhatsz borravalót, de nem kötelező.Például telefonál az érkezése előtt, de te éppen leszaladtál a boltba.Ha meg tudtok állapodni, hogy odavigye a csomagot, az - szerintem - már borravalót érhet.Vagy ha fölviszi neked az emeletre.Amikor úgy érzed, többet kaptál egy egyszerű "Neszénél".
Ha futárral küldik, akkor futár hozza, nem adják le a postán. Magyar futár, nem jön el valaki a te csomagoddal külföldről. Az összes, onnan jövő csomagot elküldik egyben Magyarországra, és itt szétosztják. Ha Győrből küldesz valamit Szegedre, azt sem a győri postás fogja kivinni.
A futárnak adhatsz borravalót, de ha csak odaad egy kis csomagot az ajtóban, akkor sokan nem szoktak.
Köszönöm.
mennyi borravalót illik adni? Nem kis csomagról lenne szó, mert több dolgot rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!