A posta miért nem viszi ki az ajánlott levelet a címzettnek 1 hónapon belül?
Nem is kell bemenni. Telefonon is lehet intézni.
Amennyit itt írtál, már 5x megkérdezhettek volna :D
Én sem értem a kérdezőt: megírom, hogy kártérítést is fizet a posta - és tényleg, mert nekem is fizetett - és erre leírja, hogy úszik a feladási díj...
Kérdező, próbáld már meg kicsit higgadtabban elolvasni, amiket írtunk - kaptál egy csomó használható tanácsot: utána lehet nézni a neten, lehet kerestetni a címzett által is, stb.
És kapaszkodj meg: bármi mással akarnád küldeni a küldeményt, MINDEN csak drágább lesz, mint a posta. Futár 1000 ft alatt szóba sem áll veled és várhatod egész nap - meg a címzett is.
Amikor feladsz egy ajánlott levelet, kapsz egy bizonylatot róla. Azon rajta van a küldemény száma, amvel onlei, a saját gépeden keresztül meg tudod néni, hogy hol van a levél: a posta központban, kiszállítás alatt, átvette a címzett vagy visszavitték a központba, mert nem kézbesíthetö, újra megpróbálták kézbesíteni - vagy ami éppena küldemény státusza.
SZóval ahelyett, hogy itt a postát szidnád, meg fröcsögnél, hogy miért nem juttatják el a elveledet, inkább nézél utána. Márcsak azért is, mert eddig nem hallottam arról, hogy ajánlott levelet nem kapnak meg a címzett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!