Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A posta miért nem viszi ki az...

A posta miért nem viszi ki az ajánlott levelet a címzettnek 1 hónapon belül?

Figyelt kérdés
4 hete adtam fel egy ajánlott levelet és nem kapta meg a címzett azóta sem. Mit csinál a posta? Tavaly sem küldtek ki egy levelet, amit feladtam. Ennyire megbízhatatlanok, akkor hol adjam fel a levelet, ami ki is viszi?

2019. júl. 31. 08:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem is kell bemenni. Telefonon is lehet intézni.

Amennyit itt írtál, már 5x megkérdezhettek volna :D

2019. júl. 31. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem a kérdezőt: megírom, hogy kártérítést is fizet a posta - és tényleg, mert nekem is fizetett - és erre leírja, hogy úszik a feladási díj...

Kérdező, próbáld már meg kicsit higgadtabban elolvasni, amiket írtunk - kaptál egy csomó használható tanácsot: utána lehet nézni a neten, lehet kerestetni a címzett által is, stb.

És kapaszkodj meg: bármi mással akarnád küldeni a küldeményt, MINDEN csak drágább lesz, mint a posta. Futár 1000 ft alatt szóba sem áll veled és várhatod egész nap - meg a címzett is.

2019. júl. 31. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor feladsz egy ajánlott levelet, kapsz egy bizonylatot róla. Azon rajta van a küldemény száma, amvel onlei, a saját gépeden keresztül meg tudod néni, hogy hol van a levél: a posta központban, kiszállítás alatt, átvette a címzett vagy visszavitték a központba, mert nem kézbesíthetö, újra megpróbálták kézbesíteni - vagy ami éppena küldemény státusza.

SZóval ahelyett, hogy itt a postát szidnád, meg fröcsögnél, hogy miért nem juttatják el a elveledet, inkább nézél utána. Márcsak azért is, mert eddig nem hallottam arról, hogy ajánlott levelet nem kapnak meg a címzett!

2019. júl. 31. 13:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem a posta szidásával szórakozom, elhiheted. Rákerestem, a mi postánkon van elvileg még mindig a levél, nem ment semmere 4 hete :D Lol! Akkor ha van rá lehetőségük akkor vissza kérem, hogy adják vissza nekem a 470 ft se kell, csak a levél tartalma, majd személyesen átadom, ha kifizetik a kárt megköszönöm, meg a rendkívül gyors munkájukat is :) Nah mindegy, majd bemegyek a csoda helyre. Csak azt akartam itt megtudni, van e más lehetőség ami megbízhatóbb a postánál. Egyébként ismerősök is írják náluk nincs ilyen gond, tehát lehet a mi postánk ilyen gagyi. Direkt nem írok ide kerületet... :/
2019. júl. 31. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!