Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek sok, átlagos vagy...

Szerintetek sok, átlagos vagy kevés 2 főre 120ezer forint havi kajapénz?

Figyelt kérdés
18 éves fiammal élek együtt, kettőnkre megy ennyi.
2019. júl. 30. 22:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
71%

Azért, attól, hogy sokat költ valaki kajára, nem biztos, hogy többet eszik annál, mint aki keveset költ

Ha 20 ezerből oldanám meg a havi kajám, akkor sok rizst, hüvelyest, mirelit zöldséget, húst (csirke, pulyka), tojást ennék

Mivel ennek kb 4* esét költöm ezért nagyon sok húst eszek (csirke, pulyka, marha, hal, sertés), részben friss zöldségeket, mirelit zöldséget, nagyon sok mangót, szójaitalt, szójapuddingot, kevés rizst, hüvelyest, rengeteg mandulát/mogyorót, rengeteg sajtot, tojást, néha édességet, banánt, idénygyümölcsöt

De kcalra kb ugyanannyit eszek, csak mást, mivel megengedhetem magamnak, és mindkét étrend egészséges is, és volt olyan szakasza az életemnek, amikor nagyon kevés pénzem volt kajàra , szóval saját tapasztalat.

2019. júl. 31. 14:41
 32/39 anonim ***** válasza:
36%

"De itt, a Gyakorin ez RENGETEG, mert múltkor többen bekamuzták egy koleszkajás kérdésnél, hogy napi 200 forintból kajálnak, mert tudnak főzni és spórolni."---erre mondják, hogy balf444sz!

Bekamuzol egy sületlenséget az igazad bizonyítására, közben meg elsiklasz felette, hogy 1 főre 1*2000*30-al számolsz, akkor pont a 2 főre esetén a 120e-nél te is ugyan azt kapod vissza 2000Ft/nap/fő :)

Én ma 1kg zöldségmixet 399Ft főztem + 1kg csirkemellel 1220Ft + zacskós levest 70Ft, melybe tettem szintén az említett zöldségből és ebben főztem elő a csirkemellet, majd a csirkemellből készítettem pirított csípős csirkekockákat, rostonsült csirkét almával 80Ft és tojással 100Ft. Ez durván 2000Ft volt kettőnknek + 2 vendégnek, még van kb. 3adag vacsira.

Tegnap 17 cső csemegekukoricát ettem (elszórtam a hátsó kertben 1 fejről morzsolt adagot, nem gondoztam "vadon" termett)+ 500g földimogyorót 450Ft + 2kg banánt, aminek megvolt barnulva a héja helyenként ezért 50Ft/kg árban adta a zöldséges + 2 tábla milka 440Ft

Kicsit megszaladt a szekér, ideje lesz kicsit fogyóznom :)

Nálunk 40-60e között szokott lenni havonta 2 főre és sajnos én is nagyokat szoktam zabálni, de elhatároztam magam lemegyek 100 alá!

2019. júl. 31. 15:27
 33/39 anonim ***** válasza:
77%

18-as rém buta vagy.

1) ez egy napi kaja, példát én is tudok arra írni, hogy lehet kijönni 1 nap kevesebb, mint 2 ezer forintból, nehogy bemeséld, hogy te midnen áldott nap ezt eszed

2) nem mindenki akar nyúltápon és sovány túrón élni + a tejtermékeket nem mindenki szervezete bírja, az alapból vagy off vagy költhet gyógyszerre vagy veszi a laktózmenteset

3) nem tudom kinek érzed magad, hogy beosztogatod más idejét, mikor a melótól fáradtan este hazaesek, én biztos nem főzőcskézek már.

4) valahogy fel se merül benned, hogy beleszámold, ha valaki kávézik/teázik, vesz néha üdítőt, urambocsá csak ásványvizet vagy némi édességet, az is mind kajapénz. Újfent ne meséld, hogy te soha semmit. Máris még pár ezres rámegy a kajapénzre

5) egészséges ember szeret pékárut is enni, nem csak teljes kiőrlésűt

6) "-Tízórai: Banán, joghurt (1 napra lebontva alig 100 ft)"

Megnézem hol kapsz joghurtot 100 forintért....

Na meg általánosságban amit te leírsz, az TALÁN elég egy sovány nőnek, de egy férfinak vagy növésben lévő kamasznak édeskevés... Ennyit az okoskodásodról.

2019. júl. 31. 17:48
 34/39 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 33-as, te, meg a jó édes női felmenőd a buta.

Ha neked ez egy sovány nőnek elegendő kaja, akkor valami irdatlan nagy dagadt disznó lehetsz. Természetesen ez 1 napi kaja, nem fogok 1 teljes heti menüt leírni, de még ha néha kávézol, akkor is átlag alatt költesz. Mellesleg a kávézgatás valami puccos helyen nem táplálkozási alapszükséglet.

Úgyhogy az okoskodásoddal elmehetsz a melegebb éghajlatra kávézgatni meg teázgatni.

2019. júl. 31. 17:56
 35/39 anonim ***** válasza:
66%
Nem lesz mindenki kövér, aki nem csirkemellen és zöldségen él, úgyhogy nem nyert ;) Sajnálom, nem mi tehetünk arról, hogy nincs sok pénzed/hízékony vagy. De gratulálok, hogy minden más felhozott érve az anyázás a válaszod!
2019. júl. 31. 18:21
 36/39 anonim ***** válasza:
70%

33-as egészséges ember NEM vesz pékárut,se édességet.

Teljeskiörlésűt max,de azt is ritkán pufirizset.

Jó ez az étrend,minden tápanyag benne van testépítéshez is,barátnőmnek hasonló a kajálása,nála smeg nálam sem semmi ismétlem semmi ücsi,semmi pékárú,semmi teljeskiörlésű kenyéer nincs.

Nálunk gigamennyiségű hús ami megy nekem napi 90deka,páromnak 30 deka max.

Édesség helyett dinnyét veszünk meg cseresznyét na az drágább de ennyi.

Ez az étrend testépítő szemmel amit linkelt a válaszadó tökéletes,mondom mint hobbiszakmabeli mondom.

Edző írta a páromnak is szóval van rálátásom.

2019. júl. 31. 18:42
 37/39 anonim ***** válasza:
82%
Értem, csak az átlag ember nem testépítő és nem vonja meg ezeket magától. Lehet ezzel valami nagy titkot árulok el, de alkalmanként némi édességtől/péksüteménytől senki nem fog elhízni, amennyiben mértékkel fogyaszt és még mozog is mellé. Az egy külön életforma gyakorlatilag, halál fölösleges idekeverni.
2019. júl. 31. 20:36
 38/39 anonim ***** válasza:
83%
Testépítőként is felesleges napi majdnem 1 kiló hús, ha nem Mr. Olympia vagy. A veséd se fog szeretni pár éven belül ennyi felesleges fehérje elfogyasztása után.
2019. júl. 31. 20:44
 39/39 anonim ***** válasza:
68%

38-as na várjál.

Igazad lehet,de én megiszok egy nap majdnem 5 liter folyadékot(vìz,tea,meg ami most a dinnyében van).

Folyamatosan kortyolom,igazad lenne ha nem innék megfelelően na akkor nyirod ki a vesédet de nagyon.

2019. júl. 31. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!