Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most akkor hogyan van a...

Most akkor hogyan van a vámkezelés eu-n belül?

Figyelt kérdés

Mindenképp elkezdik vizsgálgatni és rátenni a vámot vagy lehet hogy nem akad fenn és hamar ide ér? Eu-n belül hogy van ez? Mert ahány oldal annyi féle dolgot írnak.

Hollandiából rendelt csomag 77 eurót fizettem érte(55 volt maga a cucc, és 22 euró a szállítás kész rablás) és elvileg az NLPost adta fel de az Express One szállítja ide.

Az Ex.One oldalán azt írják hogy 4 nap a szállítás M.O-ra, a csomagkövetés szerint pénteken este adták fel Hollandiában és szombat reggel már Németországban volt "Kiküldve a rendeltetési országba" státusszal de azóta nem jött semmi frissítés a nyomkövetéshez.

2019. júl. 30. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
EUs csomagra milyen vámkezelés lenne???
2019. júl. 30. 09:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Ha számít valami a csomagban 5 doboz cigi(normál Marlboro és nem zöldes) van amit legálisan egy boltból vettem.

Remélem ez miatt nem fogják elkobozni vagy valami mert ha jól tudom 200 szálat lehet behozni az országba.

2019. júl. 30. 09:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom én se,mert több oldalon is írták hogy Hollandiából vett csomagot vámolják már 2 hete.
2019. júl. 30. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt is írják a neten, hogy látták a jetit
2019. júl. 30. 10:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Az jó lehet, de a témánál maradva akkor most mi a helyzet?

Sok embernek miért kellett vámot fizetni egy eu-s országból érkezett csomagra?

2019. júl. 30. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

EU-n belül nincs vém. Erről (is) szól az EU.

Valamit félreérthettél.

2019. júl. 30. 10:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem értem,komplett fórumokon panaszkodtak az emberek hogy Hollandiából vettem 30-50 eurós csomagok 2-3 nap alatt ide értek M.O-ra de hetek óta nem kapták meg mert vámon szarakodnak velük. Volt aki 1 hónap alatt kapta meg.

De ha valóban nincs vám akkor mint ahogy mondjátok akkor bízok benne hogy ide ér még a héten.

2019. júl. 30. 10:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha számít, én is kaptam már PostNL-es csomagot Express One-nal (korábbi neve Trans-o-Flex)

Semmiféle vámolás nem volt.

2019. júl. 30. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
és kb mennyi idő alatt kaptad meg?
2019. júl. 30. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!