Diákhitel nélkül egyedül egy albérletben, hogy oldanád meg, hogy 250 ezret szemeszterenként befizesd?
Ezt úgy érted, hogy honnan szereznék havi 250 ezret, plusz albérleti díjat, plusz megélhetési költséget, vagyis, mondjuk úgy 350-400 ezer Ft-ot havonta 18 évesen szakképzettség nélkül?
Ha ezt rendes bejelentett állásból akarod megoldani, az kb. bruttó 600 ezres fizetést jelent per hó. Ilyen munkát legfeljebb külföldön találsz.
Hát máshogy nem, csak úgy hogy anyuci-apuci befizeti :P
Na persze, az enyémek se tudtak volna ennyit kipengetni szemeszterenként, de én államilag támogatott voltam így nem is kellett.
Valakinek meg kitudnak fizetni ennyit a szülei, meg még lakást is tudnak neki venni mellé, ilyen az élet. Mindig addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér.
Menj ki a nyári hónapokban külföldre dolgozni. E mellett vállalj be hétvégenként, a suli mellett alkalmi munkákat.
Én ezt csináltam. Persze szobát béreltem, nem külön albérletem volt.
A nyári meló közben nyaraltam egy hetet külföldön. Ennyi volt a pihenés egész évre.
Volt amikor dolgoztam a suli mellett este is. Azt már nem bírtam és a suli rovására ment. Lehet te bírnád.
Vannak lehetőségek, csak meg kell találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!