Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha most kapnál 100 milliót...

Ha most kapnál 100 milliót mihez kezdenél?

Figyelt kérdés

Tegyük félre a hülyeséget. Jól átgondolt válaszokat várok.

Mi lenne veled az egy nap múlva, egy hónap múlva, egy év múlva?

Miket hibáznál szerinted?

2019. júl. 24. 04:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
Kijön belőle három tengerparti apartman, amiknek a bevételéből eléldegélnék egy bérelt negyedikben, ugyanott.
2019. júl. 26. 10:12
 12/13 anonim ***** válasza:
61%

"Ezen összeg évi 5 000 000Ft kamatot hoz, a jelenlegi (mérnöki) állásom durván háromszorosát, mivel most sem költöm el a fizetésem közel 50%-át, így biztos vagyok, hogy bőven megélnék a kamatokból!"

Havi 140-et keresel mérnökként?! És a feléből meg tudsz élni? Hogyan?

2019. aug. 3. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Tanszéki mérnök vagyok, fizetés br. 205e, nettóban 136e és igen megtudok élni 70e-ből, sőt pl. előző hónapban 27e-et költöttem, de ezt ebben a hónapban már ezt túlléptem, vettem egy telefont.

Nyáron általában kevesebb fogy, köszönet a konyhakertnek, a tojóállomány takarmányára sem kell annyit költeni.

Téli hónapokban napi 3kg takarmány fogy, havi 4500Ft extra kiadás, április vége és május eleje viszont áldott volt, mások számára átok, nézőpont kérdése. Rengeteg cserebogár volt, megráztam 4-5 gyümölcsfát reggel és letudtam az etetést estig, ami szintén ennyiből állt.

A kerti selejtet kapják, a komposztban giliszták nőnek mélyálomban, szintén tápanyagforrás a tojásgyártáshoz.

20m2-en komposztálok, kb. 310kg giliszta maradt (az elején mértem 20kg-ig, majd a térfogat alapján aránypárral számoltam), amit bojlerekkel etetek fel + 1tonna gabonát vettem (50eFt), ennek a maradékát kapják majd a tojók télen + kerti hulladék + élelmiszer maradék, olyan 200-250kg csirkehúsra számítok.

Burgonya, lecsónak való, kukorica, gyümölcsök szintén megteremnek, de a tartósítással gondban vagyok az utóbbi 3 évben minden tönkrement télen (régebben nem volt ilyen gond), idén nem is fogok semmit eltenni, eladom és veszek boltit.

2019. aug. 3. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!