Mi az embereknek a problémája a pénzügyi tanácsadókkal?
Elkezdtem dolgozni a piacvezető cégnél, és rengeteg visszautasítást kapok.
Nagyon indulatosak, ellenszenvessek az emberek. Nem értem ennek mi az oka. Gyakorlatilag egy ingyenes szolgáltatásról lenne szó. De nem hajlandóak leülni sem.
Piacvezető, a legjobb termék, az ügyfélközpontú és mindez ???INGYENES???
Milyen terméket szeretnél ingyen eladni a vevőnek?
Nem áll össze a kép, kérlek világosítsál fel!
Akár itt, de lehet privátban is vezessed le, hogy miért is jó nekem ez az ingyenes termék, nektek miért a hivatásotok eladni ingyen valamit...
-----
Engem tegnap fárasztottak egy hasonlóval, 6-7 kérdés után összepakolt és köszönés nélkül távozott a csaj. (Nagyon dekoratív volt, állt végig a cerka, ezért is engedtem neki, hogy a kis kivágott rucijában nyomassa a beetetést :) )
Egy hitelből való befektetéses szolgáltatás kínált, ahol a hitelintézésre nem kértek pénzt az ügyféltől, majd szintén az ügyfél számára költségmentesen betoljátok a pénzt egy biztosításos megtakarításba. Semmi költség és 10% kamat, ránéztem a papírokra és tényleg 10% szerepelt rajta DE CSAK AZ ELSŐ 1 HÓNAPRA, utána meg nincs kamat amíg másfél A4-nyi követelménynek nem felelek meg...
A csajszi még ki is számolta nekem (INGYEN!), ha havi 40 000Ft-ot teszek be, 4000Ft kamatot kapok egy hónapra és minden hónapban beteszem a 40 000-et életem végéig akkor nagyon sok pénzem lesz.
1 év alatt az elsőre 40 000-re lenne 48 000Ft kamatom, a második befizetésemre 44 000Ft, a harmadikra 40 000Ft és így tovább...
Mikor felhívtam a figyelmét, hogy első hónapra írja a szerződés a 10%-ot és a kamatperiódus 1 éves, tehát 4000-nek csak a 12-ed részét fizetné a biztosítás ez 333Ft körül van, akkor majdnem összepakolt, de mentettem azzal, hogy az még mindig nagyon szép összeg.
Ilyen szép dinnyéket nagyon ritkán lát az ember, mint amivel ő rendelkezett 40 000-et lazán kifizettem volna neki, azt nem tudom mennyit kapnak egy nyertes tanácsadás után jutalékként, de ahogy kinézett bakker, milliárdos lehetne egy röpke év alatt, ha más területen dolgozna!
A megszüntetési feltételeket is elrontotta szegényke (költségmentes, teljes összegű visszafizetés + fizeti a kamatokat), biztos én is bejöttem neki, így bocsánatos bűn, ha néha téveszt a tanácsadás során :)
Itt is korrigáltam a hölgyeményt, bejelöltem neki pirossal a megszüntetési feltételeket, 40%-ról indul a visszavásárlás és évente nő 2%-al, tehát 30 évig kell fizetnem, hogy visszakapjam amit betettem, de a 10% kamat csak az első befizetésre érvényes, majd évi 0,52??? 0,53??? már nem emlékszem melyik volt. Amennyiben meghalok, az aktuális %-al kifizetnek és 500 000Ft temetési támogatást is adnak, ha nem volt alkohol a szervezetben, nem öngyilkosság, nem természetes ok az elhalálozás, ha jól értem baleset és gyilkosság esetén???
Majdnem elfelejtettem, hogy volt évi 1%-os kezelési költség, melyet vonnak minden évben, tehát odaver a kamatnak elég keményen!
Ezt így egyben rázúdítottam szegénykére, tudom egy bunkó paraszt vagyok, nem szabad nőkkel így bánni, elismerem hibáztam!
Feltette a kérdést, akkor most azonnal aláírom vagy nem, nem írtam alá, így távozott.
Hitelt is lehetett volna felvenni, amiből előre megfinanszírozza az ember az első 3 évet, max. 1 440 000Ft-ig, a THM 8,9% volt, az elején nyomatta, hogy 10%-ot fizetnek, nekem meg csak 8,9%-ot kell, milyen jól járok vele. Erről a vonalról viszont még a beszélgetés elején leállt miután kiszámoltam neki a 333Ft-os kamatot.
----
Kérdező a te terméked milyen? Te is ezt árulod, mint a csajszi???
De, függetlenek vagyunk.
Mivel nem tartozunk egyik bankhoz, biztosítóhoz sem.
Államilag vannak a jutalékok szabályozva.
Ez lehetővé teszi, hogy a legoptimálisabb termékeket taléljuk meg a kedves ügyfél számára.
Az embereknek szüksége van biztosításra.
Mi van ha velük történik valami? Ezért vagyunk mi, hogy bebiztosítsuk arra az esetre, ha valami nem várt dolog történik.
A nyugdíjrendszer miatt pedig nyugdíjmegtakarításra is szüksége van mindenkinek. Nem hinném, hogy ezen vitázni kéne.
Neked aztán tényleg durván beütött a cég agymosó dumája.
De láthatod hogy az embereknek mi a véleménye a hozzátok hasonló kóklerekről.
Hát kérdező te még az átlag ufaubéés ÜGYNÖKhöz képest is nagyon 1bites vagy
Ezt a munkát azok az emberek végzik, akik semmi másra nem alkalmasak.
Hozzád hasonló manipulálható hülyegyerekek, akiket be lehet etetni azzal, hogy 2 éven belül felső kategóriás autója lesz (bmw a kedvenc példájuk), meg saját háza.
No akkor..
Mi a szakmád?
Melyik egyetemen végeztél pénzügyi szakon?
Milyen sikeres befektetéseid voltak?
Ja, hogy nem tanultál semmit ami a szakmába vág? :D
Ja, hogy a legjobb befektetésed eddig az volt, hogy a zsebpénzt nem költötted el 3 nap alatt?
Egy kicsit még erősebb vélemény, hátha sikerül fogni:
Szerintem társadalmi hulladékok végzik a munkát
"A nyugdíjrendszer miatt pedig nyugdíjmegtakarításra is szüksége van mindenkinek. Nem hinném, hogy ezen vitázni kéne."
Kérdező, az megvan, amikor a magánnyugdíjpénztári megtakarításokat lenyúlták? Na, vajon mi bajuk van az embereknek az ilyen szöveggel? Az, hogy tudnak gondolkodni - ellentétben Veled, aki készen kapott sablonokat bifláz.
15-ös
"Neked aztán tényleg durván beütött a cég agymosó dumája."
:D :D Jogos... Csak az a legnagyobb baj, hogy még nem is érti, mi a probléma?
Ingyenes szolgáltatás ? Ha ingyen van te miért csinálod ?
Legalább itt ne hazudj.
Tudod ez a baj velük azt hazudod hogy ingyen dolgozol nekünk, értünk
@13:16
az ingyenes nyilván arra volt értendő hogy számodra ingyenes, ő a jutalékból kap pénzt. Persze az isten óvjon ezektől a "tanácsadóktól". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!