A limitmentes egészségbiztosítás valóban limitmentes?
Sziasztok! Tervezek kötni egészségbiztosítást a családra, de még járom körbe a témát. A limitmentes tényleg az? Ha előzménybetegségre is köthető, akkor vajon a diagnosztizált diabétesz beleszámít? Vagy csak azok a betegségek, amik nem igényelnek kontrollt? És mi a jó a biztosítónak ebben egyáltalán? Onnantól kezdve orrvérzésig lehet magánba járni? Gyereknek megéri kötni? Mert ha pl fül orr gége rendelés kell sürgősen, akkor nehogy két hét múlva kapjak csak időpontot.
Jártas a témában valaki?
Igen, pont ezért agyalok amúgy, hogy megéri e. Akkor rágtam be nagyon, amikor a hat éves fiamat vinni kellett volna fülészetre és legalább három óra lett volna a várakozás, mire beszólt valaki, hogy foglalni kell időpontot. Mire én: ja, a betegség meg majd időpontra jön, nem?
Meg egyre inkább nem mindegy, hogy milyen környezetben várnak a gyerekeim orvosra :/
Amúgy még mindig nem tudtam dönteni. Magamra megkötöm, mert nálunk cafeteria elem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!