Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Signal biztosító öngondoskodás...

Signal biztosító öngondoskodás 2. 0 vélemények, tapasztalatok érdekelnének!?

Figyelt kérdés

rábeszéltek rgy ilyen biztosításra de lehet hogy hülye voltam hogy belementem ?

lényeg hogy a most 4 éves lányomnak szeretnék pénzt félre rakni kb 15 éven keresztül .

de amit küldtek papirt azon nem az áll amit az ügyintézővel beszéltem. szoval 15 év mulva kevesebb pénzem lenne mint amit befizettem. a papiron az áll visszavásárlás .

vajon átvertek?

2018. dec. 12. 12:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az utolsó és utolsó előtti hozzászólóval egyetértek.Nekem is az Allianznál van biztosításom 6 éve,igaz minden évben átbeszélem az ügynökömmel,de nagyon meg vagyok elégedve vele.Nekem fontos volt a védelem is,főleg egészség és élet,ha történne valami velem.Nekem azért tetszett ez jobban,mert a babakötvényben tartott pénznél vannak feltételek a felhasználást illetően és ez a megtakarítás likvid,bármikor vehetek ki belőle ha baj van.Persze ha nem muszáj megtartom 15 évig.
2018. dec. 18. 12:38
 12/13 anonim ***** válasza:
A babakötvénynél a kifizetés feltételein kívül figyelni kell arra is, hogy max 6000 ft a maximum kamat, akkor is, ha nagyobb összeg kerül befizetésre. Azért ott nem nagyon lehet sokat összegyűjteni...
2018. dec. 29. 20:57
 13/13 anonim válasza:

Szia,

Én személy szerint nagyon megbántam, hogy ezt a terméket választottam anno, 25.000 forint havi díjjal nyitottam számlát, és a nyitás idejében nem számoltam pontosan ki, hogy mire is számíthatok (hogy is tehettem volna, hiszen a visszavásárlási értékeket nem közölték a szerződés kötésekor, csak egy évre rá kaptam meg levélben), csak két évvel utána.

25e kezdő havi díjjal számolva is, 6%-os kötvény hozam mellett (legoptimistább eset) is 10 év az, ahol eleve már nem minuszos lesz a befektetés (az ügynök nekem 3 évet mondott), és 20 év után is (bónusszal, minden jóval együtt) évi 2%-lesz a nyereséged, 20 évre számolva. Legjobb esetben. Ennél szerintem sokkal jobban kamatozó befektetések is vannak, amik rövid távon is (szükség esetén) lehetnek nyereségesek, nem úgy mint ez a termék.

Ugyanez 3%-os feltételezett hozam mellett 15 év, ahol már nem minuszos amit visszakapsz, és 20 év után is 0.45% az éves szintre vetített profit.

0%-os hozam mellett pedig 20év után 1,4M forint veszteséget realizálsz.

Úgyhogy ezek miatt a számok miatt én a megszüntetés miatt döntöttem, a nagy mínusz (400e Ft) ellenére is.

Megéri?

Nekem nem.

Legközelebb jobban utána olvasok, gondolkozok?

Igen.

2019. okt. 31. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!