Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Emelkedett a biztosítás díja,...

Emelkedett a biztosítás díja, pedig bónusz csomagba kerültem. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron vettem egy autót, amire Allianznál kötöttem biztosítást. A00-ás csomagban 76e forintot fizettem egy év alatt. Az idei kiküldött díjnál pedig 118e ft, ami a 170%-a, pedig B01es fokozatba kerültem. A kérdés, hogy megteheti ezt a biztosító, vagy jogosan reklamálhatok? A felmondás lehetséges valahogy, úgy hogy már kicsúsztam az évforduló előtti 30 napból?

2018. máj. 10. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel a kármentes vezetők kedvezményt vesztetted el ( 0.640 szorzó ) Minden 2017ben szerződő ügyfél megkapta az Allianznál. Kötvényt olvasd. Díjértesítő sem azért megy hogy legyen mint kidobni gyújtósnak, vagy legyen mint törölni az email fiókodból :)
2018. máj. 14. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
35%
Allianz dolgozokent mondhatom hogy igen az emberek magasrol le a papirokat, ertesitoket, egyebeket aztan jonnek verni az asztalt. Ugy hogy a legalapabb dolgokkal nincsenek tisztaban. Pl hogy az auto ertekenek koze van a kgfb dijahoz. Mintha 100 ezres stifttel nem lehetne 2 millios kart okozni.
2018. máj. 14. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!