Meg tudná nekem adni valaki az AEGON biztosító e-mail címét?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 11:24
2/6 A kérdező kommentje:
Minden címre elküldtem már az üzenetet amit a google kidobott ,többek között erre is amit belinkeltél de minduntalan visszajönnek a üzentek azzal hogy érvénytelen az e-mail cím.Hidd el hogy nem kérdeztem volna meg itt ha nem próbáltam volna már meg használni a googlet.Arra gondolok hogy esetleg valaki tudna e valami okosat.
2010. jún. 14. 11:40
3/6 anonim válasza:
Első vagyok
Bocs1 hogy segíteni próbáltam:(
Egyébként miért nem mész be egy Aegon irodában (biztosan van a lakóhelyeden nem is egy)és ott kérdezed meg. Ők biztosan tudják.
Vagy: az ismeretségi körödben valaki, aki már kötött szerződést az Aegonnal, keressen elő egy szerződést, vmilyen okmányt, mert azon biztos szerepel.
4/6 A kérdező kommentje:
Jaj meg ne sértődj már hát nem akartalak én megbántani.A levélben is ami volt e-mail cím az sem jó.De most már nem érdekel majd ha akarnak valamit hívna.Annyira bosszantó az ilyen hát nem igaz hogy nincs egy nyavalyás e-mail cím ami jó.Köszi hogy válaszoltál.
2010. jún. 14. 16:43
5/6 anonim válasza:
A kért e-mail cím: ugyfelszolg@aegon.hu
A cégnél dolgozom ha segítség kell írj.Különben ne a googlban keress, az Aegon honlapján mindent megtalálsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,már tegnap sikerült nagy nehezen elküldenem az e-mailt.
2010. jún. 17. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!