Miklósi timi kérdése:
Fizethetem igy a tb-met?
Figyelt kérdés
2016 oktoberében bejelentkeztem a navhoz h szeretném fizetni magam után a tbt.előtte sajnos jo dbig nem tudtam fizetni...ezt ott mondtam is amikor beadtam a nyomtatványt mondták h visszamenőleg behajthatják..ezt értem tudom h igy van..a lényeg hogy jopár hónapig tudtam fizetni magam után de történtek dolgok és sajnos ez a nem nagy ödszeget is masra kellett forditanom..ez idő alatt mioor fizettem akkor voltam orvosnál és utána egyszer elkellett mennem mikor nem fizettem már de nem szoltak az orvosnál h pirosat mutatna..a kérdésem az lenne h szeretnék csekket kérni h tudjam ujra fizetni a tbt. Ehhez bemegyek az apehoz és ott tudok kérni.de. Most ujra kikellene töltenem a nyomtatványt? Vagy kapok csekket. Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!2018. jan. 7. 15:45
1/1 anonim válasza:
Ha nem töltöttél ki papírt arról, hogy nem fizeted magad után tovább a TB-t, akkor az nincs törölve, csak szimplán ha nem fizetted, akkor halmozódik a tartozásod. Minden év végén szoktak összesítőt küldeni és abban benne van, hogy mennyi összeget fizettél be, mely hónapokban, van-e tartozásod, vagy többleted, vagy minden rendben van. Keresd meg ezt a papírodat, kellett, hogy kapj, ha nem mondtad le a TB fizetésedet. Ha ez nincs meg, akkor bemész a NAV-hoz és ott felvilágosítanak.
Ha igen, akkor pedig újra ki kell töltened ezt a nyomtatványt, amit korábban is és rendezned a hátralékot, amihez küldenek csekket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!