Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Milyen alapon tudnánk a...

Milyen alapon tudnánk a biztositóval kifizettetni a kisfiam által lesodort drága lcd monitort?

Figyelt kérdés
A kisfiam lesodorta a nagyfiam monitorját amire hónapokig gyűjtött.Sajna a garancia elveszett.A biztositó ilyen esetben nem fizet,de még léghuzat által lesodort tárgyakra sem.Érdekes,mert a legbővebb csomagot választottuk ami,tényleg fizet mindent elvileg.Most mégis itt állok tehtelenül,mert nem tudok mit mondani a biztositónak.tudtok valami tanácsot adni,mert sajnos önerőből nem tudom a nagyfiamnak visszafizetni.
2017. szept. 28. 12:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Nincs az a biztosító, aki egy kétlábon járó katasztrófagenerátor által okozott károkra fizetni. Léghuzatként jelenteni pedig biztosítási csalás.
2017. szept. 28. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
mondd azt, hogy a kisfiad idegbeteg állat és szeret rombolni, így. és amarosan szétvertek a pofáját baltával o.o
2017. szept. 28. 19:03
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

"a legbővebb csomagot választottuk ami,tényleg fizet mindent elvileg."

A kulcs itt az elvileg. Tipikus, hogy a biztosítási feltételeket csak akkor olvasod el, amikor már baj van. Eddig nem csak drága biztosítást fizettél, hanem hamis biztonságérzeted is volt. Szerencsére csak egy monitorról van szó, és ilyet amúgy sem biztosítanak (lásd előttem írókat). A legjobb amit tehetsz, hogy most átolvasod, hogy az a szuper csomag mire fizet biztosan, és esetleg váltasz. Nehogy egy vihar után derüljön ki, hogy a megrongálódott tetőért sem fizetnek esetleg...

2017. szept. 28. 20:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Ami neked kellene az a kiterjesztett garancia biztosítás, ez még nem annyira elterjedt a lakásbiztosítások részeként: általában van benne egy olyan rész, ami a gyári garancia meghosszabításaként működik, és egy kifejezetten baleseti törésre. De persze utólag ez sem megoldás.
2017. szept. 28. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
61%
Ilyenert egy biztosito sem fizet.
2017. szept. 29. 21:17
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

melyik biztosító, melyik terméke és annak melyik csomagja?

milyen indokkal történt az elutasítás? hogy történt a kárbejelentés?

van olyan lakásbiztosítás amiben benne van, de tényleg kevés...

2017. okt. 2. 12:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"A kisfiam lesodorta a nagyfiam monitorját"

Első gondolatom,hogy nagyon sajnálom,és emberi oldalról megértelek,DE!

Most képzeld el hazamegyek szétverem a lakást,mert éppen szar napom van és bejelentem a biztosítónak hogy fizesse máér ki,mert amellett hogy szar napom volt,nem tudom újra én ezt a lakást berendezni.

Azért ezt a morbid példát mondtam hogy megértsd hofgy a biztosító nem jótékonysági intézmény.Elemi károkra,felelősségi károkra fizet/amit másoknak okoztál te/

De az hogy otthon figyelmetlenségből éppen mit törsz össze,vagy a gyereked arra miért kellene fizetni a biztosítónak?

2017. okt. 5. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Az meg nem igaz hogy műszaki cikkekre nem fizet,csak éppen akkor fog ha az elemi kár miatt hibásodott meg,és arról szakértői véleményt is csatolsz,amit a szervízben adnak,akkor igenis fizet,nekem is fizettek már sajnos,villámcsapás indukciós hatása,viharkár miatt tönkrement laptopért és tévéért.Nem kell mindig a biztosítót fikázni.Mindent meg kell kérdezni és akkor nem lesz felháborodás.
2017. okt. 5. 14:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 11. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!