Milyen alapon tudnánk a biztositóval kifizettetni a kisfiam által lesodort drága lcd monitort?
"a legbővebb csomagot választottuk ami,tényleg fizet mindent elvileg."
A kulcs itt az elvileg. Tipikus, hogy a biztosítási feltételeket csak akkor olvasod el, amikor már baj van. Eddig nem csak drága biztosítást fizettél, hanem hamis biztonságérzeted is volt. Szerencsére csak egy monitorról van szó, és ilyet amúgy sem biztosítanak (lásd előttem írókat). A legjobb amit tehetsz, hogy most átolvasod, hogy az a szuper csomag mire fizet biztosan, és esetleg váltasz. Nehogy egy vihar után derüljön ki, hogy a megrongálódott tetőért sem fizetnek esetleg...
melyik biztosító, melyik terméke és annak melyik csomagja?
milyen indokkal történt az elutasítás? hogy történt a kárbejelentés?
van olyan lakásbiztosítás amiben benne van, de tényleg kevés...
"A kisfiam lesodorta a nagyfiam monitorját"
Első gondolatom,hogy nagyon sajnálom,és emberi oldalról megértelek,DE!
Most képzeld el hazamegyek szétverem a lakást,mert éppen szar napom van és bejelentem a biztosítónak hogy fizesse máér ki,mert amellett hogy szar napom volt,nem tudom újra én ezt a lakást berendezni.
Azért ezt a morbid példát mondtam hogy megértsd hofgy a biztosító nem jótékonysági intézmény.Elemi károkra,felelősségi károkra fizet/amit másoknak okoztál te/
De az hogy otthon figyelmetlenségből éppen mit törsz össze,vagy a gyereked arra miért kellene fizetni a biztosítónak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!