Ilyen esetben fizet a biztosító, illetve milyen címszó alatt?
Korábban leesett, széttört a kijelzője a tabletemnek, nincs rajta biztosítás.
Most volt egy nagy vihar, tönkrement a tv, hűtő, mikro stb.
Hogy jelenthetném be ezt is? Kioktatást nem kérek, nem szép dolog, de megpróbálnám.
“‘Mindjárt kidobálom újra, bármikor lefényképezhetjük”
Ezen nagyon nagyot nevettem :D
Amúgy meg, az vesse az első követ aki nem teljesen tiszta minden téren. Ha sikerül, miert ne?
Nálunk árvízkor a pincében 120cm magasan állt a víz, bicikli, fűnyíró, bojler, hidrofób, kazán, garázsajtó, 4 sima ajtó sérült, a falak évekkel később is penészesednek, vizesek. Szülők nem akarták bejelenteni, így én csináltam helyettük + lefényképeztettem a kijövő ellenőrökkel egy beázást is, 4 hétig szakadt és tombolt a vihar, a cserepeket nagyrészt mentettük és volt tartalék is belőle, mi tettük vissza.
258 500Ft-ot fizettek!
Öreganyámnál kimosta a víz a falat kidőlt neki, nem volt hajlandó megadni a biztosítója számát. A környékben 14 vályogháznál volt hasonló eset, mind nyugger 1-ik sem jelentette be.
Szomszédaim sem jelentettek be kárt, a falú másik felén, amiről 4 alkalommal is mutattak a hírekben felvételeket pl. öregasszony és disznajának mentése markolóval (előtte bevitték a területre csónakkal, a disznót meg megkapta fizetségként)
gátépítés éjszaka (a részegen zenére pancsoló tiniket nem adták le, faterom is félmeztelenül a 20 évesek között pancsolt 60 éves alkoholista fejével)
elárasztott házak búváros felvételei
rendőrségi intézkedés vízelvezető árok ásásáért (volt gát mindkét oldalt, de eladták, aki megvette, elbontotta és eladta homoknak, termőföldnek és bontott téglának..., de csak a falu felőli részt, de a fószer termőföldjét védőt nem, nos ezt nyitotta meg a tömeg, az áradás a házak helyett oda folyt és KO lett a termésnek. Végül visszavonta a feljelentést és szabadultak a gátrongálók)
Ezen a területen nem kellett hívni a biztosítót jöttek maguktól és mindenkit bőkezűen kompenzáltak, a TV szemszögén kívül esők meg intézzék maguknak, rajtam kívül 2 emberről tudok akik bejelentették a kárt.
Szervíz szinten simán bemérhető, hogy mikor sérült meg a tablet.
Naplózza mikor milyen műveletet végzett és ha már az előző napokban semmi hasznosat sem csinált, akkor ugyan miért lett volna az ablakban egy üzemképtelen tablet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!