Ilyen esetben fizet a biztosító, illetve milyen címszó alatt?
Korábban leesett, széttört a kijelzője a tabletemnek, nincs rajta biztosítás.
Most volt egy nagy vihar, tönkrement a tv, hűtő, mikro stb.
Hogy jelenthetném be ezt is? Kioktatást nem kérek, nem szép dolog, de megpróbálnám.
Ezt hívják biztosítási csalásnak..
És mit mondasz? Kint sétáltál a és kifújta a szél a kezedből?
Eleve szinte minden biztosító megnéz mindent, mielőtt fizet, és kézzel lábbal bújik ki alóla, ha van esélye, hogy ne kelljen neki kifizetni a kárt.
Tudom, hogy nem kérsz kioktatást (bár nem igazán zavar..), de az ötleted úgy ahogy van halott. Ha szerencséd van, csak kinevetnek, mikor ezt megpróbálod beadni.
Ezt tanulom, tudom, hogy biztosítási csalás. Tökéletesen tisztában vagyok a dolgokkal, ezért ne írja le többször senki.
A szomszéd most veri szét a tetőt, mert "tönkretette a vihar". Amúgy kifordította a tölgyfát is az udvaron.
Olyanokhoz szól a kérdés, aki ért az elektromos eszközökhöz.
"A szomszéd most veri szét a tetőt, mert "tönkretette a vihar"."
És hogy meg fog lepődni, amikor nem fizet a biztosító - mert Ők sem hülyék...
Mégis hogy akarod ezt is a "viharkárok" közé sorolni?
Tulajdonképpen most azt várod, hogy segítsünk csalni?
"Biztosítási csalás: Szándékos bűncselekmény, melyek a biztosító társaságot tévedésbe ejtik, tartják, és ezzel ártalmat okoznak. Törvényi előírás szerint a büntetés mértéke két évtől 8 évig terjedő szabadságvesztés.
Minden olyan cselekvés, amivel becsapják a biztosítót vagy félrevezetik bűncselekménynek minősül és ezzel olyan jellegű kárt okoznak, ami megnehezíti a biztosítók dolgát. Ennek a büntetése 2-8 évig terjedő szabadság vesztés lehet. Nagyon sokan követnek el biztosítási csalást csak nincsenek tisztában ezen cselekmények következményével."
Simán gondatlanságnak fogják venni.
Kissebb értékű tabletnél esetleg belefér,
de komolyabbnál abszolút nem életszerű ablakban tartani.
“‘Mindjárt kidobálom újra, bármikor lefényképezhetjük”
Ezen nagyon nagyot nevettem :D
Amúgy meg, az vesse az első követ aki nem próbálná meg. Ha sikerül, miert ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!