Milyen hosszútávú életbiztosításotok van?
Melyik biztosítónál van?
Mi a termék neve?
Hogyan választottátok?
Mennyire vagy vele megelégedve?
Grawe
GDW1B — A GRAWE ÉLETBIZTOSÍTÓ ZRT. elérésre, halálesetre és rettegett betegségekre szóló életbiztosítása
Kiegészítő biztosítások: UTZ — Baleseti halálra szóló kiegészítő balesetbiztosítás, KBH — Közlekedési baleseti halálra szóló kiegészítő balesetbiztosítás
Ezt ajánlotta a nagynéném, aki biztosítási alkusz.
Teljesen meg vagyok vele elégedve.
A nagynénéd alkusz? Úgy könnyű :)
Ez olyan biztosítás, ahol a fel nem használt összeget visszakapod egy lejárati idő után megtakarításként, vagy olyan, ahol nem?
Ja, azt el is felejtettem, hogy van még egy kiegészítő biztosításom:
UI Baleseti rokkantságra szóló kiegészítő balesetbiztosítás
Most kaptam meg az éves értesítőt.
Mivel vagyok megelégedve?
A rettegett betegségekre szóló biztosítással. Akkora összegre vagyok biztosítva, hogy más biztosítónál (tudom, mert dolgoztam másik biztosítónál és összehasonlító oldalakat is néztem) ugyanezt ugyanennyiért úgy kapnám meg, hogy elérés esetén nem kapnék semmit.
Másrészt 2010 óta minden évben legalább 7% volt az elért nyereség, most is 6,5%-ról értesítettek, ami a mai kamatkörnyezetben elég jó.
Félreértés ne essék, én nem dolgozom semmilyen biztosítással foglalkozó cégnél, és ezt a biztosítást sem ajánlanám mindenkinek, de én személyesen meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!