Melyek a jobb, nagyobb biztosítók ma Magyarországon?
Néhányat persze én is tudok.
Melyek azok, amelyeknek az ajánlatát mindenképpen érdemes meghallgatni, ha komolyabb, hosszútávú biztosításban gondolkodom?
Melyikkel milyen tapasztalatotok van?

köszi, erre voltam kíváncsi.
Mindenképpen érdeklődöm többnél, csak tudni akartam, hogy merre induljak.

Ha már szóba jött: A felelősségrész az, hogy mennyire becsüljük a biztasítandó dolog értékét?
Egyébként nekem az, hogy egy betegség, munkakiesés esetén jól fizessen a biztosító, az fontosabb, mint az, hogy halálom esetén sokat kapjon a kedvezményezett. Ugyanis nincs gyerekem. És nem is várható. És persze az is fontos, hogy a fel nem használt pénz megtakarításként visszakapjam a végén. Jól fog az jönni a nyugdíjas években, ha lesz még akkor egyáltalán nyugdíj.

A betegség, baleset és a munkahely elvesztése esetén főleg a balesetbiztosítások fizetnek, és elég jól, persze sok mindentől függ.
Ha nyugdíjat szeretnél, akkor köss nyugdíjmegtakarítást, amiben általában kevés a baleseti/haláleseti térítés, cserébe biztonságosan befektetik a pénzedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!