Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Biztosítási csalás kategóriájá...

Biztosítási csalás kategóriájába tartozik az, mikor valaki öregeket keres fel, akik már jobban halálközelben vannak, és kezesként jegyzi be magát halál esetére?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha ezt több emberrel teszi meg, nem csak ismerősökkel, hanem ismeretlenekkel.

2017. ápr. 22. 18:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%

"Ismerek olyan embert, akinek nagy bevétlei vannak ilyenből. "

Akkor menj és jelentsd fel - ha mered...

Vagy irigykedj tovább...

2017. ápr. 22. 19:21
 12/23 A kérdező kommentje:

"Biztosítási csalás kategóriájába tartozik?"

Miért nem lehetett erre válaszolni csak egyszer?

Fel akarom jelenteni?

Irigylem?

Melyiket írtam le a kérdésemben? Ki irigyel ilyet? És mi az, hoyg ha merem? Hogy jön ez ide?

Egy egyszerű választ vártam, hoyg abba tartozik-e ,vagy sem. Miért nem lehet erre válaszolni? Miért kell bármi másra, soha fel nem tett kérdésre, mint arra, ami ott van a lap TETEJÉN?

2017. ápr. 22. 19:24
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Ha valaki KEZES lesz, az nem biztosítási csalás, hanem hülyeség.

A kezes ugyanis az, aki kell, hogy fizesse azt a tartozást, amit nem is ö vett fel, hanem akinek a kezese lett.

HA valaki egy biztosítás KEDVEZMÉNYEZETTJE, az LEHET biztosítási csalás.

De az elég kizárt, hogy EGY ember TÖBB/SOK idössel kötetthessen olyan életbiztosítást, aminek ö a kedvezményezettje, mert a második-harmadik eset után utánanéznek, hogy honnan is jön a nevére ennyi bizotsítási összeg.

2017. ápr. 22. 19:42
 14/23 anonim ***** válasza:
97%

"Miért nem lehet erre válaszolni? Miért kell bármi másra, soha fel nem tett kérdésre, mint arra, ami ott van a lap TETEJÉN?"

Mert nem tettél fel ÉRTELMES, megválaszolható kérdést!

2017. ápr. 22. 19:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Kérdező fogyatékosnak tűnsz a kérdéseid és hozzászólásaid alapján. Persze az is elképzelhető, hogy olyan 10 körüli vagy, ez esetben meg megvicceltek az osztálytársaid, de még van remény a fejlődésedre, remélhetőleg nem a bűnözői vénád fog erősödni!
2017. ápr. 23. 07:24
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező nyilvánvalóan vagy fogyatékos vagy egy troll.

Bárhogy is legyen, kár belé a szó...

2017. ápr. 23. 11:37
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
"A kérdező nyilvánvalóan vagy fogyatékos vagy egy troll. "---a harmadik lehetőség lesz a befutó, miszerint mindkettő!
2017. ápr. 23. 12:46
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem biztosítási csalás.

Minden résztvevőnek megvan a joga és kötelezettsége.

Ha Te leszel a szerződő, neked kötelezettséged a díjat fizetned. Én (mint öreg biztosított), csak egy alany vagyok, aki ha meghal, akkor így járt, maximum a kedvezményezett részt akkor írom alá, ha havonta fizetsz nekem x ezer forintot. Ez nélkül meg a kedvezményezett csak a biztosított örököse lehet.

Simán lehet jó üzlet, ha a biztosító elszámolta magát, vagy a kárstatisztika jobban alakul.

Ugyan nem erre találták fel az egészet és talán etikátlannak tűnik, de törvényileg nincs baj vele.

2017. ápr. 25. 11:15
 19/23 xswerdy ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy valakinek a nevére életbiztosítást kötsz. Te fizeted a biztosítási díjat, és te vagy a kedvezményezett. De elhallgatjátok a biztosító elől az illető egészségi állapotát? Mert alapból a biztosító úgy köt szerződést, hogy neki nagy valószínűséggel megérje. Ezért nagyon időssel, beteggel nem köt. Ha erről van szó, az lehet biztosítási csalás.
2017. ápr. 25. 17:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Biztosítási ügynök nem lehet idegen szerződésen kedvezményezett,de még családtagnál is engedélyt kell kérnie,még arra is hogy köthessen,csak szólok hogy ez így működik.Pont az ilyen kivédése miatt,nagyon helyesen.
2017. ápr. 26. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!