Lakásbiztosítást melyiknél érdemes kötni?
Legolcsóbb, kevésbé kötözködő legyen...
Vályogház, bitumenes hullámlemez tetővel..
Szerintem az a hülye, aki nem ért egyet a másikkal és ezt ellenérvek helyett jelzőkkel fejezi ki.
Éveken át számtalan biztosítást kötöttem, tudom miről beszélek. Vályogot csak vegyes falazat címszó alatt tudtam átnyomni a társaságunknál. Nagyon sok mindent tudnék mesélni, ha nem kötne a titoktartás.
"vályogra meg amúgy sem szeretnek kötni." megvan hozzá a joguk, hogy ne kössenek. Ezért írtam korábban Aegont, mert ha jó állapotú, akkor vállal. ha meg nem, akkor mindegy milyen a falazat.
"Kérj 2-3 nagyobb biztosítónál ajánlatot és kösd meg a legkedvezőbbet!" mondj 1 dolgot, hogy miben a legkedvezőbb bármelyik és megmondom, hogy miért nem az. ;)
"Alkuszokat kerüld, mert ott az ő érdekük fontosabb mint a tiéd, jól átvernek mindenkit."
persze, az alkuszok nem emberek, hanem állatok.
sőt, a pékek is, ne vegyél kenyeret, mert beleköpnek, meg a szemetet is belesütik a kenyérbe.
sőt, az autószerelők is, mert direkt úgy javítják a kocsit, hogy téged lehúzzanak.
sőt, az orvosok is, mert....
sőt, Te is az vagy, mert a válaszoddal már átverted a kérdezőt.
"Vályogot csak vegyes falazat címszó alatt tudtam átnyomni a társaságunknál." ja, hogy át akartad verni a biztosítót és te szívtad meg?.. (Egyszerűbb lett volna egy alkuszhoz fordulnod... :D )
"Nagyon sok mindent tudnék mesélni, ha nem kötne a titoktartás." mesélj, mi az, amit névtelenül, szerződés adatok nélkül nem lehet elmondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!