Melyik biztosítónál érdemes lakásbiztosítást kötni?
Egyiknél sem. Mindegyik átbaszás ! Dolgoztam biztosítónál, és nem fizetünk sosem, vagy jóval kevesebbet. Tudod ez a kisbetűs rész amit a halandó ember úgy sem ért meg csak mi !
Elég ha a házon van biztosítás, de már az sem kéne
A K&H messze a legjobb díjakat adja. (alá akar menni a nagyoknak)
Az általános gyakorlat szerint korrektül fizet, azonban az adminisztráció kissé lassú.
egy történet ami tanulságos: neten keresztül telefonon kötöttem a genert..nél ez a generá.. telefonos ügyfélszolgálata, mint most kiderült. soha többet nem fogok neten kötni csak személyesen kimondottan biztosítási ügynöknél, aki szimpatikus előre leinformálva az illető mennyire segítőkész....!
Volt egy kárunk ami a rongálás tárgykörébe tartozik, amire volt is biztosítás, csak rosszul jelentettem be az eseményt, persze telefonon, az ügyfélközpontos tudta, hogy hogy kell kérdezni és én annak megfelelően mondtam a dolgokat, gondoltam ahogy kérdez én tudok a sorok között olvasni, úgy válaszolok. Mivel szó szerint a számba adta, hogy úgy lesz jó, akkor fizetnek. Két óra múlva a kárszakértő hívott, hogy erre az eseményre egyáltalán nem fizetnek.visszahallgatta a telefonbeszélgetést és én kijelentettem ott dolgokat. . Kitértem a hitemből, nem rakták zsebre amit hallottak tőlem. Az eset után beszéltem biztosítóssal, aki mondta, hogy nem mindegy hogy van a káresemény bejelentve. Ezt egy ügynökkel ki lehetett volna találni, hogy mire fizetnek és mit kell mondani. Nem volt hülye az aki kitalálta a telefonos központot, minden beszélgetést felvesznek, és ha már van egy rosszul sikerült mondatod, amibe beletudnak kötni, akkor már nem is fizetnek. Mindenkit óvok, kössenek inkább ügynökkel. a legjobb akinek fel lehet még bizonyos százalékot ajánlani a kapható összegből. Ezt hogy tudod meg? simán megkérdezed tőle, addig ismételed a kérdést amíg konkrét választ nem ad. De ne olyat hogy majd megbeszéljük. Szóval mindegy hogy hol az ügynököd legyen tuti, aki nem 2 éve dolgozik a szakmában...és korrupt!!!
Ezt így nem lehet megmondani, mert minden biztosító másban erős. Aegon/Generali/Allianz, a nagyok közül ezeknél láttam jó terméket.
A kisebbek közül a Signalnál láttam egy olyat, aminél szinte hihetetlenül jó feltételek voltak, ha tényleg minden működik/nem mennek csődbe/ki is fizetik, akkor az jó választás lehet.
A Generali többet fizet totálkárra és betörésre azonos összegért, mint pl. az Allianz, viszont az Allianznál a kiegészítő családi balesetbiztosítás verhetetlen (Évi 8E-ért 60E-et fizet egy kisujjtörésre :) )
Tehát mindegyik másban jó.
Bocsánat, dehogy a Signalnál (isten őrizzen a Signaltól!), az Uniqára gondoltam, mint a nagyoknál sokkal jobb feltételet kínáló kicsire. De az is egy konkrét összeállítás volt. Lehet, hogy neked egész más a jó.
Én személy szerint azt tekintem alapszabálynak, hogy a kicsiket messziről kerülni kell. Az Unionra ez különösen igaz. A MÁV biztosító csődje és az elmúlt évek gazdasági fejleményei után nem árt számításba venni, hogy mekkora tőke áll egy biztosító mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!