Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Tanár elvette a mobilom és...

Traktor22 kérdése:

Tanár elvette a mobilom és megtartja egy hétig. Jogos ez? Csinálhatok valamit?

Figyelt kérdés

hétfőn szünetben képeket mutogattam másoknak, erre elvette a mobilom és csak pénteken akarja vissza adni... Jogos ez ??

Hívjam rá a rendőrséget?? Vagy mit csináljak?

2010. ápr. 27. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Írd meg, mi lett. Egyértelműen jogtalan - szülő, igzgató.
2010. ápr. 28. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha nem órán használtad, akkor küldd be a szüleidet az igazgatóhoz.
2010. ápr. 28. 12:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Ja és majd írd már meg, hogy mi lett a vége!!
2010. ápr. 28. 12:17
 14/18 anonim válasza:

Szerintem nem kéne ennyire elszemtelenedni a fiataloknak!

Jó dolog a mobil,de nem iskolába való.

Régen még akár ki is rúghattak volna ha telefont vittél az iskolába.Kicsit több lehetőséget kellene adni a tanároknak,hogy embereket tudjanak nevelni az iskolákban,és hogy tiszteljék embertársukat.

Fogadd el a büntetést,és ígérd meg hogy iskolában csak a tanuláson jár az eszed...

2010. ápr. 28. 14:10
 15/18 A kérdező kommentje:
14:10 ez a tanár asszem szemétkedik velem, azt hiszed nem próbáltam igérgetéssel, bocsánat kéréssel és satöbbi?..... Ma meg csomó gyerek elötte mobilozik.. az egyik haverom meg azt mondja nekem: na csak nem elvették a telefonod?? háhááhá!!(közben a saját telefonját dobálgatta ettől a tanártól 2 méterre...) én persze megkérdeztem hogy tőle mér nem veszi el???
2010. ápr. 28. 16:30
 16/18 A kérdező kommentje:
persze nem válaszolt........
2010. ápr. 28. 16:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Anyám felhívta a tanárt, egyből visszakaptam!! Na erről ennyit... Ma is tanultunk valamit!!
2010. ápr. 29. 20:51
 18/18 anonim ***** válasza:
tolvaj szarka
2011. szept. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!