Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mennyi a kötelező biztosítás...

Mennyi a kötelező biztosítás egy kezdő sofőrnek?

Figyelt kérdés

Online kalkulátorok amiket néztem már konkrét dolgokat kérnek, autótípus, súly, sőt rendszám is. De nekem csak egy nagyjábóli érték kéne. Mondjuk vennék egy 97es Suzuki Swiftet első autónak. Igazából a fontosabb az lenne hogy azt hallottam kezdő sofőrnek sokkal drágább.

Köszi a válaszokat!

2016. aug. 9. 09:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Töltsd ki a kalkulátort random adatokkal. Az életkorod, a kocsi teljesítménye és a lakhelyed - kb. ezek számítanak, illetve az, hogy van-e máshol biztosításod.
2016. aug. 9. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:

1.9 116 LE, AUDI egy évre, bónusz nélkül, egy összegben 48000 ft volt nekem.

Az nem tom mennyire számít, hogy 42 éves vagyok...

2016. aug. 9. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha teheted, édesanyád vagy nagymamád nevére kösd a biztosítást. Nem kell, hogy jogosítványuk legyen csak üzembentartónak vagy tulajdonosnak kell lenni. Nagyságrendekkel kevesebb a biztosítás így, és a bónusszal az évek során csak még jobb lesz. Ha nem vet fel a pénz, és a lehető legolcsóbb megoldást keresed próbáld ki ezt, akár az online kalkulátorral és vesd össze, hogy hosszú évek alatt mennyit spórolsz így. Bőven ráérsz még 5-10 év múlva a saját nevedre kötni a biztosítást. Addigra te is idősebb leszel, a jogsid is öregebb lesz ami beszámít a díjkalkulációba. A közelítő érték szerintem 15-20 ezer forint évente, ha pl édesanyád nevére kötöd. Ha a sajátodra, lehet vagy 40-50 ezer. De használd az online díjkalkulátorokat, mert sok változó van.
2016. aug. 9. 13:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, utolsónak különösképp, figyelni fogok erre és megnézem abban az esetben is. :)
2016. aug. 9. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!