Az OTP-s lakásstakarékpénztár vagy a Fundamenta Lakástakarék az előnyösebb?
Kedves utolsó! Ha lennél szíves elolvasni, amit írtam...
Benne van, miért nem igaz az állításod. És már évek óta "fundás ügynök" sem vagyok, mielőtt gyanakodva kezdenél körbeszimatolni.
"Kedves utolsó! Ha lennél szíves elolvasni, amit írtam...
Benne van, miért nem igaz az állításod. És már évek óta "fundás ügynök" sem vagyok, mielőtt gyanakodva kezdenél körbeszimatolni."
Erre válaszolnék.
ez a megosztás téma egy eléggé speciális eset, aki kihasználja eleve az osszes rokonát mint kedvezményezett, ott nem segít (adott évben felhasznált támogatás).
Erre hivatkozva hangoztatni, hogy MEGÉRI hosszútávút nyitni nem más, mint a tájékozatlanok átverése.
Kedves roppant tájékozatlan barátom! Tehát te pusztán az alapján, hogy valaha volt közöm a Fundamentához, kapásból kvázi hazugnak nevezel? Gratulálok! Legközelebb próbáld ki azt a cselekvést is, amit gondolkodásnak hívnak!
Amit a megosztásról írtál, azért is(!) butaság, mert nem kell hozzá kedvezményezett, révén felhasználod 4 év után a számlát, ergo, újra te vagy az álltám jogosult. Most vakard a fejed!
Utolsó.
Mindenféle személyeskedés nélkül (leszarom hol dolgoztál, és ki vagy), írnál egy konkrét példát SZÁMOKKAL együtt? Enélkül nem tűnsz hitelesnek, csak egy ügynöknek, aki halandzsázik, hogy hosszabb futamidejűt köttessen a szerencsétlenekkel, akik erre járnak :D
És most hova szarjak azért, mert számodra (ki a fsz vagy te?) nem tűnök hitelesnek? Válaszokért fordulj a lakástakarékhoz bizalommal!
Azon meg ráérő idődben gondolkozz el, hogy ha nem dolgozom ilyen munkakörben, nem írok elérhetőséget, nem írok privát címet, akkor hogy az anyukádba lenne bármi hasznom a(z) -paranoiás felfogásod szerint- "átverésből"?
Mellesleg milyen pénzügyi végzettség birtokában írod azt, amit?
Továbbra is minden személyeskedés nélkül (az a primitívek ismérve), legalább egy linket küldenél, ahol számok is vannak, nem csak anyázás? :D
A kiszámoló oldalán van egy számomra meggyőző számítás arról, hogy miért éri meg sokkal jobban a rövidebbet kötni.
Azt mondod, az baromság. A fenti érveid olyanok voltak, mint a kezdő MLM-es halandzsája arról, hogy miért lépj be te is hozzájuk :) Ezért kérem a magyarázatot (SZÁMOK!), hogy a jóember aki erre téved, értse is hogy mit szeretnél mondani. Ez a gyakorikérdések.hu :D
Ha jól értem, a számla megosztásával létrehozok 2 10.000-es számlát, azokat felemelem 20-asokra (a megosztáshoz KELL egy kedvezményezett), de ha abban az évben volt állami támogatás (tudom, álltám) arra az adószámra, akkor nem igényelheti. Max jövőre, veheti fel a pénzt de csak a jövő évi álltámmal együtt. Kérlek segíts a jónépnek, és mondd el.
(Pénzügyi végzettségem nem releváns.)
Akkor elismétlem még egyszer: Fordulj bizalommal a lakástakarék pénztárak egyikéhez!
Nekik ez a dolguk. Nekem nem. Nekik van tarifatáblázatuk, nekem nincs, így ők ismerik a módozataikat, én nem emlékszem rájuk.
A kérdezőnek válaszoltam, a hibás infót jeleztem, hogy butaság.
Ha a pénzügyi végzettséged nem releváns, akkor úgy vehetjük, hogy nincs. Az pedig továbbra sem érdekel, hogy te mit gondolsz. A magánügyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!