Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ha mar nemfizetik a betegbizto...

Ha mar nemfizetik a betegbiztositasom abbol lehet problemam a hatosagokkal?

Figyelt kérdés

18/F mar nemfizetik a betegbiztositasom es arra lennek kivancsi,hogy lehet-e valami komolyabb bajom belole pl. rendorsegi ugy.

Azt tudom,hogy orvosi ellatast mar nemnagyon fogok kapni,devezen kivul mas bajom nemlehet belole?

#jog #biztosotas
2016. jan. 11. 13:03
 1/6 A kérdező kommentje:
De ezen*
2016. jan. 11. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekik van bajuk belőle? [link]
2016. jan. 11. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Rendőrségi ügy nem.

Az orvosi ellátás ugyanúgy jár neked, mintha lenne biztosításod.

Ha már "nemfizetik a betegbiztositaso"-d, akkor vagy kérelmezed szociális alapon a TBd rendezését, vagy fizeted magad után. Ha nincs rendezve sehogy, a NAv behajthatja rajtad (5 évre visszamenőleg) az elmaradásod.

2016. jan. 11. 13:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Szlovákiában élek. A NAV nálunk is van persze,csak más néven(exekútor),ők hogy hajthatják be rajtam? Fizetnem kell a összeget,amit kiírnak büntetésnek?Mi van ,ha azt sem fizetem be?
2016. jan. 11. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Rendőrséggel nem, hacsak nem szívsz füvet. :-)
2016. jan. 11. 23:25
 6/6 anonim válasza:
Szerintem menj be és kérj támagatást ahogy a többiek írták,vagy menny el dolgozni,és automatikusan kapsz! Ha csak belegondolsz Pl 1 évig nem dolgozol az tegyük fel nálatok 60 Ezer FT! Azután lesz munkád,akkor azt úgy is befogják hajtani rajtad visszamenőleg,szóval nem éri meg ezt az ügyet halogatni! Szóval ha nincs és pl vmi nagy bajod lesz műteni kell,v bármi azért majd fizethetsz pár száz ezer Ft-t,és ha meg akkor is lesz munkád ugyan úgy befogják hajtani rajtad azt a 60eezret hiába fizetted pl ki a műtétet! Vagyis Mon így van!
2016. jan. 30. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!