Kedves Alkuszok! Lakásbiztosítást melyiktől: Uniqa, Union, Posta, MKB vagy Groupama?
Ezek adtak számomra elfogadható ár-érték arányú ajánlatot. Csak épp nem tudom milyen szolgáltatást nyújtanak ha megtörténik a baj?
Mit javasoltok a fentiek közül melyiknél érdemes, nem érdemes kötni?
attól függ.
Ha küldesz elérhetőséget meg paramétereket, akkor számolok.
Félreértettél, engem nem árak érdekelnek, azokat kikalkuláltam a biztosítók oldalain, hanem, hogy milyen szolgáltatást nyújtanak káreseménykor! Korrektség, gyorsaság, stb.
Ugye elvileg az alkuszok ebben is tudnak tanácsot adni, nem azért vannak, hogy felvegyék a jutalékot.
Te értettél félre.
Igen, egy alkusz ebben is tud tanácsot adni, már csak azt nem értem, hogy miért adna ingyen. Azért hogy utána megkösd egy biztosító oldalán?
Ja és honnan tudod hogy ár-érték arányban jó ajánlatok,ha nem tudod milyen szolgáltatást nyújtanak??Az érték az pont a szolgáltatás milyenségén múlik,nem? :)
Egy Allianz tanácsadó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!