Hogyan lehet megszabadulni a Gropama biztosítótól?
Groupamás vagyok de átvertek amikor a szerződést kötöttük azt mondták évekkel ezelőtt hogy minden bent van,és pár hete jött egy vihar levitte a pajta fél tetejét és azt mondták 1 Ft-t se adnak rá mivel az nem biztosított és puha falazatú.
Voltam olyan mérges van több százezres kár és ezek nem adnak semmit.
Eldöntöttem hogy felmondom csak kicsúsztam addigra a határidőből. Most van rá valami mód hogy felmondjam év közben és hogy ezért ne igen faragják rá példul új biztosítónál.
Miért is nem lehet felmondani? Ez nem kötelező biztosítás, aminél csak törvényileg meghatározott időpontokban lehetséges a váltás.
Különben ha egyszerűen nem fizetsz, akkor szerintem egy idő után ők bontják automatikusan a szerződésedet. Én biztos nem fizetnék nekik ezek után egy fillért sem.
naaa, akkor a következő:
díjnemfizetéssel megszűnik a szerződés, de amíg a biztosító kockázatban áll, addig a díjat is követelheti.
pl: 09.01-ig van a díjad befizetve, akkor a biztosító vár 10.30-ig, ha nem fizeted be a pénzt, akkor a szerződés megszűnik, de erre a 2 hónapra a biztosító jogosan kéri a pénzt.
kár:
kötvényt előveszed.
Megnézed hogy van-e benne melléképület. Ha van, akkor írom tovább...
Átvágtak most még egyszer megnéztem és szilárd falazatút írnak csak. Érdekes a disznó ólra adott mert arról is vitt le bőven (elég keveset arra is) pedig az se 100% tégla.
És ha nem adom fel megszűntetik utána rosszabb feltételekkel szerződhetek másikkal?
És ha nem adom fel utána valami extra díjat kérhetnek?
Meg ha megszűntetik ahogy írtad az a példa mentén monfjuk októbertől nem fizetem és akkor decembertől szűnik meg akkor eről küldenk csekket amit még fel kell adni ugye nem a biróságra viszik az ügyet?
hány m2 a szilárd falazatú melléképület a valóságban?
hány m2 a puha falazatú melléképület a valóságban?
hány m2 szerepel a kötvényen?
hát a ház kb 120-130m2+ szilárd falazatú melléképület kb 80-90 m2
puha falazatú (biztosító szerint) a pajta csak az kb 50-60 m2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!