Miért ilyen minden értékesítő ügynök?
Mert nagy nullák, és abból próbálnak megélni, hogy bepaliznak pár balekot.
Szerinted ki az, aki haszontalan és drága termékeket akarna értékesíteni egyéni vállalkozói jogviszonyban úgy, hogy a piac túltelített. Elárulom: azok, akik máshova nem kellenek.
Nekem is írogatnak ilyenek facebookon, fogom és tiltom őket.
szerintem van ilyen is olyan is többségében tényleg rossz, illetve elavult a technika és rosszak a feltételek, de meg lehet találni az anyagi biztonságot adókat is
illetve a termékek nem haszontalanok és drágák.. nekünk nagyon sokat segítettek a családban, és én nem is foglalkozom az üzlettel, de rokonomnak nagyon bejött
Nem tudom miért ilyenek sokan. Én nem vagyok rászorulva ilyen technikákra. És mégis keresek. :)
Egyébként nem is értem milyen hozzáállás ez, hogyha visszautasítod, akkor így nyilatkozik rólad. Mi értelme van ennek? Ha nem érdekel sem a termék, sem az üzleti lehetőség, akkor ez teljesen rendben van. Nem lehet és nem is kell mindenkit érdekeljen.
De azért mégis arra kérlek, ne haragudj az ismerősödre, ha nem jól csinálja. Hidd el, neki sokkal-sokkal frusztrálóbb ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!