Fundamentából ha lejárt a 4 év akkor bármilyen célra kivehetem a pénzem?
Felteszem, a tervszámok javítása céljából teszitek ezt. De erre nem kötelezhet benneteket a munkáltató. Ha mégis így van, ezt én biztosan jelenteném a munkaügyi hatóságok, de a Fundamenta felé is, mert ez jogsértő.
Kedves utolsó válaszadó, ha a rokona felújításából szerez számlát, azzal még semmi nem lesz álltám jogosult. Vagy saját tulajdonú ingatlanra, vagy közeli hozzátartozó ingatlanára fordíthatja, közeli hozzátartozói nyilatkozattal. A valami rokon, az nem közeli hozzátartozó. Testvér, szülő, nagyszülő, gyermek, unoka, házastárs. Csak ezek esetében fogadható el.
Kedves utolsó, ha kérhetem, a felesleges pánikot ne keltsük!
Lakástakarékban nagyobb biztonságban van a pénz, mint bármi másban. Nem baj, ha nem érted, de marhaságot ne terjessz, nem kell még jobban meglovagolni a tudatlanságot.
OK, semmi gond. Majd ha porul jársz akkor bizti hogy megváltozik véleményed. Nekem a helyi "Önkormány" minden előzetes értesítés nélkül a bankomban megbontatta a lekötött takarékpénzemet, átvezették folyószámlára és leemelték.
Igaz nem 100 milliárdokat mint a mostani bankbotránynál de ...ma az holnap a Fundamenta !
Rendben, majd akkor eszembe fogsz jutni és feltétlenül megkereslek.
Nem ismétlem magam sokadszorra is, láthatóan felesleges.
Kedves 16-os, a helyi önkormányzat nem semmi értesítés nélkül tette ezt. Adóterhet szedett be. Azt, amit nem fizettél meg. Az adó kivetésekor, a lejárati határidőt követően, és évente is kaptál erről értesítést. De ha máskor nem, a kivetéskor biztosan... szóval a semmi értesítés nem állja meg a helyét.
És az önkormányzat semmi jogtalant nem tett, nem az önkormányzat, hanem a bank vezette vissza az indított inkasszó alapján. Ez a jogszabály, már elég rég óta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!