Fundamentából ha lejárt a 4 év akkor bármilyen célra kivehetem a pénzem?
Persze, ha lemondasz az állami támogatásról. Akkor a 4 évet sem kell megvárnod.
Senki nem olvassa az ÁSZF-et? Nem is tudom, minek költenek a cégek rá, ha mindenki tojik bele.
SZóval ha lemondok az állami támogatásról akkor korlátozás és minden nélkül visszautalják az addig befizetett pénzem?
"Mit küldjek vissza, ha nem akarok lakáscélt megjelölni, de a pénzre szükségem van?
Amennyiben nem kívánja lakáscélra használni az összeget, felmondó nyilatkozatot tud küldeni. Az erre szolgáló formanyomtatványt letöltheti honlapunkról (Információtár/Dokumentumtár/Bejelentőlap 2.), vagy igényelheti telefonos ügyfélszolgálatunkon. A felmondási igényt formanyomtatvány nélkül is elfogadjuk. Ebben az esetben kérjük, írja meg szerződésszámára hivatkozva, hogy az állami támogatásra nem tart igényt, adja meg a kifizetés helyét (bank neve, számlatulajdonos neve és 2x vagy 3x8 karakterű számlaszám vagy a postai kifizetési helyet). A postai kifizetés díját mindenkor hatályos díjtáblázatunk tartalmazza, a banki átutalás díjmentes."
Erről van szó. Ha lemondasz az álltámról, korlátozás nélkül használhatod fel a pénzed és azon a módon mondhatod fel, amit bemásoltál valahonnan.
Bár azt nem értem, hogy így minek nyitottál lakásszámlát? Mi lett hirtelen fontosabb?
Ez elég valószerűtlenül hangzik. Melyik cég tenne ilyent kötelezővé és milyen érdek húzódna mögötte?
Egyébként sosem lesz lakáscélod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!