Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Ilyen esetben, mi történik...

Ilyen esetben, mi történik balesetnél?

Figyelt kérdés

Volt egy biztosításom,amit 2014.07.30-án,közös megegyezéssel felmondtunk a biztosítóval,de az utolsó negyedéves díjat,aminek befizetési határideje szintén eddig a dátumig tartott,átutaltam. Vissza nem utalták. A szerződés megszűnt,de ma koccantam egy másik kocsival.Személyi sérülés nem történt,én voltam a hibás (amúgy fék nem fogott elég erősen),rendőr nem kellett,betétlapot töltöttünk ki.Nem volt gond.

Nos,ilyenkor,mivel a negyedéves díjat befizettem,így még hatályban van negyed évre a biztosítás?Időm még nem volt újat kötni,jövőhéten megyek.Tehát jelenleg nincs élő biztosítási szerződésem,de még októberig úgymond finanszírozva van.Nem utalták vissza az összeget.Ebben az esetben szopok,mint a kismalac,vagy no para?

2014. aug. 7. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

melyik biztosítás adatai kerültek a betétlapra?

amúgy ha erősen elhanyagolt műszaki állapot miatt történik a baleset, akkor 500e Ft-ig regresszálhat rajtad a biztosító.

2014. aug. 14. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!