Örököltem 2 millió forintot. Elkölteni nem akarom. Jó ötlet magánnyugdíj pénztárba befizetni?
Figyelt kérdés
Ti mit kezdenétek vele?2014. aug. 7. 05:34
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem, egy csomó pénzzel lehúznak ott ilyen-olyan költség címén. Ha nem akarod kockáztatni, akkor vegyél hosszú lejáratú állampapírt.
2/10 anonim válasza:
Az Állampapír kockázatos. Megbízható nyugdíjpénztár jobb.
4/10 anonim válasza:
Váltsd át dollárra és tartsd a cihában.
5/10 anonim válasza:
Na hát ha valami kockázatos az biztos, hogy az állampapír NEM az. Ha már azt sem fizetik ki akkor régen rossz. Az állampapírra állami garancia van, ha ők nem tudnak fizetni akkor úgysem mész semmire a pénzeddel.
Én abba tenném a helyedben...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még gondolkodom rajta.
2014. aug. 7. 11:30
7/10 anonim válasza:
nem mert lenyúlják a pénzedet. Vegyél államkötvényt.
8/10 anonim válasza:
2.-es. állampapír miért kockázatos? nem hiszem, a magánnyugdíjpénztár kockázatosabb.
9/10 anonim válasza:
4.es a dollár most nagyon drága, 230 ft per 1 dollár, inkább várjon és ha erősödik a forint akkor vegyen dollárt.
10/10 anonim válasza:
én aranyba fektetném. évszázadok óta a legértékállóbb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!