Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Mi a véleményetek a temetési...

Mi a véleményetek a temetési segítség biztosításról?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy kinek van ilyen, mennyire éri meg? Illetve ha van akkor korát és néhány alapadatot is leírhat, hogy kinél kötötte, illetve mennyit fizet érte.

2014. júl. 24. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy valamit tanulj meg. Egyetlen biztosító sem szeretetszolgálat. Akkor fog biztosítani, ha várhatóan az összes jövőbeli költsége alatta fog maradni az összes jövőbeli bevételének.
2014. júl. 24. 00:57
 2/5 anonim válasza:

Vannak akik rosszabbul, vannak akik kifejezetten jól járnak ezzel az idősebb generációt megsegítő biztosítással. Én tanácsadó vagyok az egyik biztosítónál, és nálunk szerencsére utóbbi a helyzet, hisz nálunk a legolcsóbb ez a fajta biztosítás. Nagyon sokan kérik tőlem, hogy kalkuláljak egy ilyen fajta biztosítást. És idáig mindenki elégedett volt. Amióta létezik ez a lehetőség, magasan ezt kérik tőlem az ügyfelek legtöbbször.

(Az előttem hozzászóló személy nem beszélt helyesen. Tudni illik, hogy a biztosítók egy összegben kihelyezik a biztosítottak pénzét, vagyonkezelik azt, diverzifikálva, vagyis az egyes ágak között porlasztva fektetik őket be. Ami azt jelenti, hogy bukás veszélye nem áll fent, és jóval magasabb hozammal gazdálkodhatnak, mint a bankok. Vagyis a biztosító is, és a biztosított is lecsíp egy kicsit a hozamból, (a biztosító valamivel többet) és igazából mindenki jól jár. Az ügyfél is ezerszer jobban, mint egy banki befektetésnél. Komoly szabalyozasokat vezetett be az MNB. Egy példa: a január 1-jén bevezetett nyugdíjbiztosításoknál a hozamoknak mindenképpen meg kell haladniuk a biztosítással felmerült összköltségeket, és az inflációt. Plusz erre a hozamra jön még a garantált 20%-os állami támogatás... A biztosítók nem tehetnek meg olyan dolgokat, mint a bankok. Komoly büntetések járnának az MNB-től, ha egyetlen biztosító is átverné az ügyfeleket. Biztosítónál minden a szerződések szerint működik.)

És hogy milyen szerződést kötsz, ez függ az adott terméktől, és a biztosítótól. Azt a biztosítót kell kiválasztani, akik a legjobbak azon cél megvalósításában, amit biztosítani szeretnél.

Remélem tudtam segíteni.

2014. aug. 6. 02:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolkozz már Mr Pénzügyi mogul.

Diverzifikálhatok én akármit, de az csak a kockázatokat mérsékli.

Minek kötnék olyan üzletet, amit tuti bukok?

Értsd, biztosító vagyok, tudom, hogy Mr. John holnap meghal, de biztosítom 3000 Ft-ért?

Vagy tudom, hogy Mr. John 20 év múlva hal mag, és biztosítom 3000 Ft-ért. Melyiket választanám, mint biztosító, ha a fizetendő kárösszeg azonos.

2014. aug. 7. 18:55
 4/5 anonim válasza:

"Mr. Pénzügyi szakember" vagyok.

A kérdésem: Honnan tudod hogy ki mikor hal meg? A biztosítás pont ezt jelenti: az Ügyfél kockázatainak az átvállalását. Vagyis azt a kockázatot, hogy az Ügyfél bármikor elmehet közülünk.

2014. aug. 9. 21:50
 5/5 anonim válasza:
Lett ebbol azota valami? Tobb pontoni s erdekelne. Csaladba van akinek van es volna par kerdesem.
2024. márc. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!