Kihez forduljak, ha haza jöttem, a németek meg tudtom nélkül önkéntes alapon tovább "betegbiztosítottak"és több ezer eurot követelnek?
Figyelt kérdés
mert nem voltam kijelentkezve a kinti lakcímről, oda írogattak,amikről nem is tudtam.
Itthon meg munkába álltam, tehát kint nem is kellett volna betegbiztosítást fizetnem, mert itthon vonták.
2014. júl. 16. 22:03
1/4 A kérdező kommentje:
pedig a kinti munkahely kijelentett a betegbiztosítósnál is, csak ott nem szüntetik meg automatikusan a bitosítást, mint itthon, amiről nem is tudtam és nem is kellett a beleegyezésem sem ahhoz, hogy ők önkényesen tövábbiztosítsanak...
2014. júl. 16. 22:05
2/4 anonim válasza:
A törvények nem ismerete nem mentesít a törvények betartása alól. (vagy valami ilyesmi.)
3/4 A kérdező kommentje:
de az, hogy itthon volt munkaviszonyom, az talán fog.
a kérdés adott: kit kell keresni?
2014. júl. 17. 00:32
4/4 anonim válasza:
"a kérdés adott: kit kell keresni?"
El kell menni a Bürgermeister hivatalba Herr Eugen Bürgerhez. A Bürgermeisternél, az Eugenhoz. Herr Bürgerhez, az Eugenhoz, a Herr Bürger Eugenhoz.
A Herr Bürger hivatalba, a Herr Eugenhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!