20 évre kötött életbiztosításnál, ha 10 év után vásároljuk vissza mire számíthatunk?
Semmire sem szerintem. Főleg, ha unit linked volt a biztosítás.
Köszönje meg az ügynöknek, aki belerángatta ebbe a hülyeségbe egy "baráti kávézás" alatt.
1, kamatadó csak kamatra (hozamra) van, ami feltételezi hogy a betett pénzed gyarapodott. Erre én nagyon nem vennék mérget.
2, kamatadó 2006.09.01 óta van. Az előzőleg kötött életbiztosítások még mentesek a kamatadó alól.
3, bár nagyon függ attól, hogy milyen alapban volt a pénz én ennyi infóból inkább azt mondanám hogy számíts 5-600e Ft-ra és ha több akkor örülj.
azért légy szives majd írd meg az eredményt....
Köszönöm a hozzászólásokat,a Grawenál van az életbiztosítás, felvettük az üzletkötővel a kapcsolatot remélhetőleg hamarosan hív bennünket,hogy hogyan tovább.
Reménykedünk benne,hogy tavalyi évben küldött vissza vásárlási érték azért olyan kevés,mert 10 éven belül volt még.... Ha nem akkor nagyon sokat bukunk rajta!
Mindenképpen megírom mi lett az eredmény!
Sziasztok!
Felhívtuk a központot,bediktáltuk a kötvényszámokat,ésott tájékoztattak bennünket a visszavásárlási értékről.Szerencsére jól kapunk vissza,nem járunk rosszul :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!