Ti kaptatok már büntetést rendezetlen TB miatt?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 15:47
1/5 anonim válasza:
Igen. Pár éve mert munkanélküli voltam és felszámoltak kamatostúl egycerre 5 évet. Elmentem az APEHBA és kértem engedjék el, mert nincs jövedelmem és hátrányos helyzetű, árva vagyok és szellemi fogyatékos. Sok utánajárás után elengették
2/5 anonim válasza:
Ho Hó 2 év után kaptam egy csekket az adóhivataltól, miszerint fizessek be 165 000ft egy bizonyos rövid határidőn belül, ha nem teszem akkor ráterhelik a nevemre.
3/5 anonim válasza:
Kinek hogy, nekem például csak részletfizetést engedélyeztek és ha ez úton sem lett volna lehetőségem törleszteni a 196000 FT-ot és mivel a nevemen semmilyen vagyontárgy nincs, akkor ott állt feketén-fehéren a behajtólevélben, hogy napi hány ezer forintot ülhetek le a böriben...
4/5 anonim válasza:
ha máskor nem is de ha egyszer elhelyezkedsz munkahelyen aki fizeti utánnad a TB-t, kiugrik a szög a zsákból és kifizettetik veled visszamenőleg....
5/5 anonim válasza:
Ez amúgy Magyarország csak büntetik az embert, jó rendben van, hogy rendezni kell, de kérem ez nem így működik, hogy több év után küldünk egy csekket több száz ezer forintos tartozásról (az emberek többsége 100 ezer forint alatt keres egy hónapban) ha valaki nem fizeti pl egy vagy 2 hónapig miért nem küldenek neki értesítést??? Én pl nem tudtam, hogy fizetni kell, és szerintem sokan vannak ezzel így. Orvosnál szerencsére több éve nem voltam, még is kaptam csekket 165 ezer forintos tartozásról az egészségbiztosítás felé. Nem csak büntetni kéne, a rendőrök is azt csinálják, figyelik, hogy az 50-es táblánál mikor mész 60-al de azt miért nem jutalmazzák, hogy 10 éve vezetek és még balesetet nem okoztam? Svédországban ha elhagyod a rendszámod rajzolnak neked egyet a rendőrségen, és azzal közlekedhetsz. Itt meg csak a lehúzás megy, egy vicc ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!