Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » A munkaviszony megszűnése...

A munkaviszony megszűnése után meddig vagyok még biztosított?

Figyelt kérdés
Munkaügyi központban nem voltam, mert nem vagyok jogosult ellátásra.
2013. dec. 1. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Úgy tudom, 45 napig, de lehet, hogy tévedek.
2013. dec. 1. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
attól még nem árt bejelentkezni munkaügyibe, mert nem kapsz semmit... kitudnak közvetíteni mondjuk, ha találnak számodra megfelelő munkát. Amúgy jól írta az első 45 napig vagy biztosítva...utána kérheted az önkormányzattól, ha nem találsz munkát
2013. dec. 1. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

45 nap.

És a munkanélkülibe mindenképpen regisztrálj!

Attól, hogy munkanélküli segélyt nem kapsz, de ha nem tudod fizetni magad után a TB-t és szociálisan rászorult vagy, akkor kérheted, hogy az önkormányzat fizesse utánad a TB-t, ahhoz viszont regisztrált munkanélkülinek kell lenned!

Illetve ha tartósan, legalább 1 évig munkanélküli leszel hivatalosan, tehát regisztrálva, akkor utána Foglalkoztatást helyettesítő támogatásra is jogosult leszel az önkormányzatnál, illetve ha elmész dolgozni, akkor a munkaadód támogatást vehet igénybe utánad, amivel akár növelheted az esélyeidet elhelyezkedés szempontjából.

2013. dec. 1. 13:32
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
De természetesen mind a szociális rászorultságnak, mind a fogl. helyett. támogatásnak vannak feltételei, amik alapján megítélik és adják, de ha ezek teljesülnek, akkor azért ez is több, mint a semmi.
2013. dec. 1. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. dec. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!