Kötött már valaki a Netrisken új kötelezőbiztosítást?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Vélemények? Annyi lett a végösszeg,amennyit a kalkulátorral kiszámoltál?2009. nov. 20. 04:53
1/6 anonim válasza:
Én már regisztráltam. Kitöltöttem a kötelező adatokat, megkaptam a biztosítók árajánlatait, kiválasztottam a számomra legmegfelelőbbet, elfaxoltam az általam aláírt megbízólevelet, és innentől a Netrisk intézi a kötelezőm. A biztosítók által felajánlott összegre garanciát vállalt, de természetesen feltétel, hogy az adatlapon kizárólag helyes adatokat közöltem. A megszüntetendő biztosítóm valőszínüleg leigazolja a bónuszom, a kedvezményekre jogosult vagyok, akkor miért változna a felajánlott összeg? Megszüntetik az előző biztosításom, az újról pedig megkapom a szerződét. Remélem. Amennyiben lefutott a váltás, megírom, hogyan dolgoznak. Jelenleg azt mondom, hogy gyorsak, udvariasak, és számomra kényelmes ez a megoldás. A megadott elérhetőségemre küldik a tájékoztatást, a kitöltött adatlapot pedig bármikor megnézhetem.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. nov. 20. 14:00
3/6 anonim válasza:
Mi már a 2008-ast is ott kötöttük át. 3 kocsi KGFBjének és egynek a Csacojának az átkötését intéztem ott. (saját, szüleim és a cégest is én intéztem)
Annyit fizetünk, mint amennyi az ajánlatban szerepelt.
Ha kérdésem volt, hamar válaszoltak.
Folyamatosan tájékoztattak az intézendőkről (pl a casconál fényképeket kellett beküldeni a kocsiról)
Most is ott kötöttem át a biztosításokat.
Mi meg vagyunk velük elégedve.
4/6 anonim válasza:
Ja, és most már az alkuszi megbízást sem kell újra küldeni, érvényes az, amit régebben kötöttünk.
5/6 anonim válasza:
első vagyok
11.17-én regisztráltam, 11.19-én már megkaptam az értesítést,hogy felmondták az előző szerződésem, a választott biztosítóval megkötött szerződést pedig legkésőbb 12.20-ig megkapom.
Ez igazán gyors ügyintézés:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!