Érdemes életbiztosítást kötni?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye erről? Bármilyen értelemben.2013. nov. 12. 06:17
11/13 anonim válasza:
Nekem személy szerint az a tapasztalatom, hogy igen érdemes és igen, valóban meg kell kérdezni, hogy hol és mit. Vannak különböző biztosítóknál különböző ügynökök, kérdezz utánuk (én is tudok ajánlani párat, akikkel beszélgettem már) és legalább lesz összehasonlítási alapod. Szintén más felfogásban: ha másért nem legalább azért hogy legyen nyugdíjad. Továbbá itt többen mondták, hogy mit érdemes mit nem. Én semmibe nem mentem bele amit 1) agyba-főbe reklámoznak 2) magyar. Én az osztrákokkal szerződtem le, ott náluk egy nagy nevű cégnél, Magyarországon annyira nem ismertek. És a bokaficamomra is fizettek pl. :) Szóval egyelőre nem csalódtam bennük.
12/13 anonim válasza:
Ha a nyugdíjadra gyűjtenél, akkor vegyél államkötvényt vagy fektess befektetési alapba, de minenképp biztosítás nélkül. Így megspórolod a több százezer forintos ügynöki jutalékot!
13/13 anonim válasza:
Én az uniqánál buktam ma 300 ezer forintot életbiztosítással.Rohadt szemét patkány cég,ígérnek fűt fát aztán futhatsz a pénzed után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!