Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Allianz biztosítóval kapcsolat...

Allianz biztosítóval kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Augusztus 14.-én volt kint a kárszakértő, megállapította a kárösszeget. Eltelt 15 nap, ma van a 16. és még nem fizették ki a kárt. Tegnap kétszer telefonáltunk, panaszt tettünk, ma is felhívtuk őket kétszer és annyi tudtak mondani,hogy megtörtént az utalványozás de még mindig nincs a számlán a pénz, nem tudják egyáltalán mikor lesz rajta.... mit tennétek?
2013. aug. 30. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az az Allianz bank...okoska,és a kérdező a biztosítóval kapcsolatban kérdezett.
2018. jan. 29. 08:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Az Fhb az Allianz magyarországi üzletágának a

biztosítási és a banki részét is megvásárolta.

Nem tartozik ide , de eddig jó nagyot szívtak vele.

Okoska....

2018. febr. 2. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Az Fhb az Allianz magyarországi üzletágának a

biztosítási és a banki részét is megvásárolta.

Ajjaj,ezt nem is tudtam pedig Allianzos vagyok 8 éve,de köszi hogy szóltál akkor dobom is el a munkaszerződésemet,mert akkor én FHb-s vagyok :D :D Na ülj le egyes... :)

akkor elmondom okoska:

Az Allianz bank tulajdon jogát vette meg az FHB ...de már mikor....attól még az Allianz biztosítóhoz semmi köze neki,az egy több mint 125 éves nagy múltú ,európa második,a világ 21. legnagyobb cége,na helló.

2018. febr. 2. 11:35
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

meg még a wikipediát is lapozgassad mielőtt téves infókat osztanál meg az embereknek.na de mit is várunk a gyakorin mindent lehet :)

2018. febr. 2. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!